7.4

Beurs ‘overheid en ICT’

Datum: 1 mei 2010

Planviewer is als nieuw jong bedrijf 1 april 2010 live gegaan,  4 weken later hebben we ons gepresenteerd op de beurs ‘overheid en ict’. Deze beurs is het platform voor ICT toepassingen en diensten bij de overheid. Naast interesse in de dienst voor het delen van plannen was er tevens interesse in de techniek van de viewer.

Met name gemeenten hadden interesse in de open source software waar de viewer uit is opgebouwd en de SaaS  oplossing. Ook ons gebruik van open standaarden en openstreetmap, waardoor we onafhankelijk zijn van andere partijen als Google en GIS vendors, trok aandacht. Verschillende gemeenten verwijzen nu nog naar ruimtelijkeplannen.nl voor het tonen van bestemmingsplannen aan het publiek.

Er zijn tal van mogelijkheden met de componenten van Planviewer. Wij zijn nog zoekende  naar hoe we die het beste kunnen inzetten. In de tussentijd zetten we ons in om Planviewer aan te bieden als communicatie middel bij het opstellen van het bestemmingsplan.


Planviewer wordt toegelicht door Thijs
(bron foto; www.overheid-en-ict.nl)

Gratis kadastrale percelen dag actueel

Bekijk gratis dag actuele kadastrale perceelinformatie.

Ervaar het gemak van het meten van jouw tuin

Het coronavirus houdt iedereen flink bezig. Door de genomen maatregelen werkt nu een groot deel van de bevolking thuis of tijdelijk minder. We zien da...

Actuele kadastrale informatie gratis beschikbaar

Sinds deze week biedt Planviewer, het Nationale Locatie Platform, als eerste in Nederland dagelijks geactualiseerde kadastrale perceelinformatie. Alle...