7.4

Publicatie in DURP magazine; samenwerken via het net

Datum: 13 jul. 2010

DURP Magazine is het vakblad voor ruimtelijke ordening en ICT, en is voor iedereen die te maken heeft met digitale plannen in de ruimtelijke ordening. Het magazine richt zich op het uitwisselbaar maken van die digitale plannen en brengt actualiteiten, achtergrondverhalen, praktische informatie en interviews met vakgenoten.

We staan in de 2e editie van dit jaar. In dit nummer van het DURP magazine worden diverse Wro-instrumenten aangehaald, zoals het exploitatie plan en het bestemmingsplan. In een eerdere editie wordt al gesproken over de bereikbaarheid en het gebruik van ruimtelijkeplannen.nl. Het uitwisselen van bestemmingsplannen middels Planviewer past dan ook perfect in deze editie van DURP.

Lees hier het artikel, of ga naar DURP magazine.

Gratis kadastrale percelen dag actueel

Bekijk gratis dag actuele kadastrale perceelinformatie.

Ervaar het gemak van het meten van jouw tuin

Het coronavirus houdt iedereen flink bezig. Door de genomen maatregelen werkt nu een groot deel van de bevolking thuis of tijdelijk minder. We zien da...

Actuele kadastrale informatie gratis beschikbaar

Sinds deze week biedt Planviewer, het Nationale Locatie Platform, als eerste in Nederland dagelijks geactualiseerde kadastrale perceelinformatie. Alle...