BraGIS partner van Planviewer

Datum: 25 jan. 2011

Planviewer is een samenwerking aangegaan met BraGIS. Ondanks dat dit jonge bedrijf is gestart in 2009, is inmiddels 15 jaar kennis opgebouwd in de gemeentelijke wereld. Door verder te professionaliseren wil BraGIS een betrouwbare partner voor klanten zijn.

BraGIS levert diensten en software. BraGIS heeft vanaf 2002 ervaring met IMRO coderen. Van het maken van de plankaart tot en met het IMRO gecodeerd aanleveren van de plankaart met gekoppelde voorschriften. Hierop heeft BraGIS een tool ontwikkeld om eenvoudig en snel bestanden aan te passen. In het verlengde van de wet WION heeft BraGIS een KLIC import module ontwikkeld om afbeeldingen goed te visualiseren.

Planviewer verwelkomt de samenwerking met BraGIS, kijk op www.BraGIS.nl voor meer
informatie.

Gratis kadastrale percelen dag actueel

Bekijk gratis dag actuele kadastrale perceelinformatie.

Ervaar het gemak van het meten van jouw tuin

Het coronavirus houdt iedereen flink bezig. Door de genomen maatregelen werkt nu een groot deel van de bevolking thuis of tijdelijk minder. We zien da...

Actuele kadastrale informatie gratis beschikbaar

Sinds deze week biedt Planviewer, het Nationale Locatie Platform, als eerste in Nederland dagelijks geactualiseerde kadastrale perceelinformatie. Alle...