Nieuwsbrief december 2011

 
Beste lezer,


Het jaar is weer bijna voorbij dus een goed moment om stil te staan bij de ontwikkelingen van het afgelopen jaar en voor het komende jaar. In deze nieuwsbrief leest u deze ontwikkelingen.

Met vriendelijke groet,

Planviewer team
 
Planviewer is verhuisd


Samen met onze collega’s van ROgeo zijn wij verhuisd. De verhuizing heeft plaatsgevonden van de 1e verdieping naar de 4e verdieping van het WTC in Arnhem. De verhuizing is door inzet van alle medewerkers van ROgeo en Planviewer efficiënt en snel verlopen. Binnen een dag waren was iedereen weer volledig operationeel. De nieuwe werkomgeving bestaat uit meer ruimte en biedt de mogelijkheid om verder te groeien.
 
Webontwikkelaar gezocht!


Ter uitbreiding van ons team, zoeken wij een ervaren webontwikkelaar. Wij zoeken naar een webontwikkelaar die graag met geo-data werkt. De vacature staat op onze website.
 
Bestemmingsplannen online


Wilt u ook dat uw gemeente digitale bestemmingsplannen op een interactieve en dynamische manier weergeeft? En ook nog op een gebruiksvriendelijke manier? Dit kan met de webviewer van Planviewer.

Uw gemeente kan binnen 4 weken voor elkaar hebben dat de bestemmingsplannen op een makkelijke manier te bekijken zijn. U kunt dan zelf op een eenvoudige manier op de gemeente website kijken welke regels gelden en welke mogelijkheden er zijn. Vraag naar de mogelijkheden. Kijk voor meer informatie op onze website bij Planviewer.
 
Twitter


In de vorige nieuwsbrief heeft u kunnen lezen dat u ons kunt volgen via Facebook en Linkedin. Volg ons nu ook op Twitter. Het twitteraccount is te vinden onder @planviewer. Hier komen tweets te staan over zaken die het werkgebied van Planviewer en haar relaties aangaan.
 
Ontwikkelingen 2012


Planviewer heeft nog heel wat ontwikkelingen die in 2012 komen. In deze nieuwsbrief lichten wij een tipje van de sluier op.

De uploadmodule om direct bestemmingsplannen te bekijken is onder ontwikkeling voor bredere en efficiënter toepasbaarheid. Er komt een meldingsysteem om bestemmingsplanwijzigingen te volgen. Daarnaast zijn er ontwikkelen op het gebied van communicatie per kaart en komen er meer functionaliteiten en handigheden. Ook de data op de website zal toenemen, omdat steeds meer open data beschikbaar komt. Ook op het gebied van de exploitatieplannen. Planviewer gebruikt de social media om u te informeren over de ontwikkelingen. Volg ons en je weet het als eerste.
 
Prettige kerst en een succesvol 2012


Planviewer wenst u prettige feestdagen en een succesvol 2012. Ook in 2012 houden wij u op de hoogte onze ontwikkelingen. Wij zijn ook geïnteresseerd in uw ontwikkelingen.

Wilt u zich aanmelden voor de Planviewer nieuwsbrief? Volgt u dan deze link en vul het formulier in. U zult vervolgens in de toekomst de nieuwsbrief ontvangen.

 

De Nieuwe Omgevingswet is van kracht

De Nieuwe Omgevingswet is van kracht. Lees meer »

30 november De Dag van het Vastgoed

Op 30 november vindt De Dag van het Vastgoed plaats in het AFAS Theater in Leusden. Lees meer »

De nieuwe omgevingswet.

De nieuwe omgevingswet. Gaat het echt gebeuren op 1 januari 2023? Lees meer »