Planviewer, uw vastgoedportaal.

Nieuwsbrief december 2013

Datum: 18 dec. 2013

Beste lezer, Als eerste wensen wij u prettige kerstdagen en een succesvol 2014. In deze laatste nieuwsbrief van het jaar vertellen we meer over ons nieuwste product, de “Planviewer Alert”, wat Pipeline Control BV doet met WMS/WFS ruimtelijke plannen, 3D BIM, ons gebruikersonderzoek en de uitbreiding van “Bestemmingsplankaart Online”. Planviewer is tussen Kerstmis en Nieuwjaar gewoon bereikbaar.

Nieuwsbrief oktober 2013

Datum: 2 okt. 2013

Beste lezer, In deze nieuwsbrief kunt u meer lezen over het 3D-model, de WMS/WFS ruimtelijke plannen, de RO-viewer, gemeentelijke eigendommen en onze nieuwe collega Wiebe Tamminga. Mocht u nog vragen hebben naar aanleiding van onze nieuwsbrief, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen op tel. 088-7006060.

Nieuwsflits onderhoudswerkzaamheden 6 juli 2013

Datum: 4 jul. 2013

Zaterdag 6 juli zijn onderhoudswerkzaamheden gepland. Er vindt een servermigratie plaats om de performance te optimaliseren en te borgen voor de toekomst. Zaterdag tussen 6.00 en 12.00 uur zal de dienstverlening beperkt kunnen zijn. Wij...

Nieuwsbrief juni 2013

Datum: 20 jun. 2013

Voor de zomervakantie nog een update over de laatste ontwikkelingen bij Planviewer. In deze nieuwsbrief leest u over de mogelijkheid om een bouwplan digitaal te toetsen (BIM en bestemmingsplannen), de winnaars van de beursaanbieding bij overheid en ICT, over het gebruikersonderzoek en over onze nieuwe stagiair.

Nieuwsbrief april 2013

Datum: 17 apr. 2013

Misschien heeft u het al gezien, de Planviewer website is vernieuwd. Naast een nieuwe vormgeving hebben wij een functie toegevoegd waar menigeen naar heeft gevraagd. Meer hierover en over de beursaanbieding, leest u in deze nieuwsbrief.

Overheid en ICT 2013

Datum: 27 mrt. 2013

Planviewer heeft een stand op de beurs Overheid en ICT. De beurs vindt plaats van 23 tot en met 25 april in de Jaarbeurs in Utrecht.

Nieuwsbrief maart 2013

Datum: 1 mrt. 2013

Nieuwsbrief maart 2013 gaat over de beurs Overheid en ICT 2013, convenant KING, projectviewers en onze stagiaire.
Is er sprake van erfpacht?

Je hebt een koopwoning op het oog, maar er is sprake van erfpacht. Brengt dit onvoorziene kosten met zich mee? Lees meer »

Zijn er privaatrechtelijke beperkingen van kracht?

Steeds de buurman door jouw achtertuin of je regenpijp verstopt? Na de koop van een woning kun je geconfronteerd worden met allerlei rechten van je bu... Lees meer »

Hoe weet ik of de grond vervuild is?

Je hebt een huis met een stuk tuin en je wilt daar een moestuin maken. Hoe weet je of de grond niet vervuild is? Lees meer »

twitter