Planviewer, uw vastgoedportaal.

Nieuwsbrief december 2013

Datum: 18 dec. 2013

Beste lezer, Als eerste wensen wij u prettige kerstdagen en een succesvol 2014. In deze laatste nieuwsbrief van het jaar vertellen we meer over ons nieuwste product, de “Planviewer Alert”, wat Pipeline Control BV doet met WMS/WFS ruimtelijke plannen, 3D BIM, ons gebruikersonderzoek en de uitbreiding van “Bestemmingsplankaart Online”. Planviewer is tussen Kerstmis en Nieuwjaar gewoon bereikbaar.

Nieuwsbrief oktober 2013

Datum: 2 okt. 2013

Beste lezer, In deze nieuwsbrief kunt u meer lezen over het 3D-model, de WMS/WFS ruimtelijke plannen, de RO-viewer, gemeentelijke eigendommen en onze nieuwe collega Wiebe Tamminga. Mocht u nog vragen hebben naar aanleiding van onze nieuwsbrief, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen op tel. 088-7006060.

Nieuwsflits onderhoudswerkzaamheden 6 juli 2013

Datum: 4 jul. 2013

Zaterdag 6 juli zijn onderhoudswerkzaamheden gepland. Er vindt een servermigratie plaats om de performance te optimaliseren en te borgen voor de toekomst. Zaterdag tussen 6.00 en 12.00 uur zal de dienstverlening beperkt kunnen zijn. Wij...

Nieuwsbrief juni 2013

Datum: 20 jun. 2013

Voor de zomervakantie nog een update over de laatste ontwikkelingen bij Planviewer. In deze nieuwsbrief leest u over de mogelijkheid om een bouwplan digitaal te toetsen (BIM en bestemmingsplannen), de winnaars van de beursaanbieding bij overheid en ICT, over het gebruikersonderzoek en over onze nieuwe stagiair.

Nieuwsbrief april 2013

Datum: 17 apr. 2013

Misschien heeft u het al gezien, de Planviewer website is vernieuwd. Naast een nieuwe vormgeving hebben wij een functie toegevoegd waar menigeen naar heeft gevraagd. Meer hierover en over de beursaanbieding, leest u in deze nieuwsbrief.

Overheid en ICT 2013

Datum: 27 mrt. 2013

Planviewer heeft een stand op de beurs Overheid en ICT. De beurs vindt plaats van 23 tot en met 25 april in de Jaarbeurs in Utrecht.

Nieuwsbrief maart 2013

Datum: 1 mrt. 2013

Nieuwsbrief maart 2013 gaat over de beurs Overheid en ICT 2013, convenant KING, projectviewers en onze stagiaire.
Hoeveel mag ik vergunningsvrij aanbouwen?

Je hebt bouwplannen en je hebt al onderzocht dat je vergunningsvrij mag aanbouwen maar waar moeten je aanbouw aan voldoen? Het uitgangs... Lees meer »

Mag ik deze woning vergunningsvrij verbouwen?

Of je een vergunning nodig hebt voor het verbouwen van jouw woning is afhankelijk van de aard van jouw verbouw... Lees meer »

Wat is mijn achtererf?

Als je bijvoorbeeld je woning wilt uitbreiden met een aanbouw of een schuur in de tuin wilt plaatsen is het belangrijk om te weten... Lees meer »

twitter