7.4

Planviewer voor de notaris.

Datum: 23 feb. 2016

Als notaris bent u de sleutel in het eindproces van de transactie in vastgoed. Bereidt u snel voor op die transactie en controleer kosteloos kadastrale grenzen en het bestemmingsplan op de kaart op Planviewer.nl. Naast visualisatie van kadastrale grenzen en bestemmingsplannen heeft Planviewer ook producten die uw werkzaamheden ondersteunen zoals  “Percelen splitsen” en het “Bestemmingrapport”.

Percelen splitsen
Wilt u er zeker van zijn dat de grenzen van een gesplitst perceel goed in het Kadaster komt? Schakel dan Planviewer in.

Planviewer beschikt over een zeer grote deskundigheid over het vormen van nieuwe kadastrale percelen. Door die kennis van het splitsen van percelen, kan Planviewer zeer efficiënt en nauwkeurig splitsen van percelen. Dit bespaart u veel tijd bij het aanmelden van de nieuwe percelen bij het Kadaster en weet u ok dat de nieuwe kadastrale grenzen exact aansluiten aan de (toekomstige) bouwsituatie.

Daarnaast adviseert Planviewer bij complexe splits-situaties. Planviewer doet dit al bij grote ontwikkelingsprojecten en assisteert bovendien het notariaat bij het aanmelden van de nieuwe percelen met het GML-bestand in de applicatie SPLITS. Lees hier meer over “Percelen splitsen”. 

Bestemmingsrapport
Een Bestemmingsrapport is een uittreksel van het actuele bestemmingsplan met voorschriften van de enkelbestemming voor een specifieke locatie. U ontvangt informatie over het geldende bestemmingsplan in een handzaam rapport (PDF), met daarbij de voorschriften op basis van een adres, kadastraal nummer of een klik op de kaart. Dus ook Bestemmingsrapporten van onbebouwde objecten kunnen online aangevraagd worden. Het Bestemmingsrapport bevat een situatiekaart, de bestemming op kaart, een legenda, de regels van de enkelbestemming en bouwregels. Het rapport bevat tevens links naar de overige regels en voorschriften van het bestemmingsplan. In één overzicht weet u en uw cliënt wat wel en niet mag rondom de specifieke locatie vanuit het bestemmingsplan. Bekijk een voorbeeld van een “Bestemmingrapport”

Neem de proef op de som en surf eens naar onze website www.planviewer.nl. Zoek een locatie op adres of op perceelnummer en bekijk de mogelijkheden.

Wilt u meer weten over onze dienstverlening op het gebied van percelen splitsen of bestemmingplannen, aarzel dan niet om contact op te nemen via 088-7006060 of mail naar info@planviewer.nl.

Met vriendelijke groet,
Planviewer BV

Het Planviewer team
Tjeerd, Wiebe, Allart, Lars en Suzanne


Wilt u zich aanmelden voor de Planviewer nieuwsbrief?
Volgt u dan deze link en vul het formulier in.
U zult vervolgens in de toekomst de nieuwsbrief ontvangen.
 

Het eerste kwartaal van 2021

Het eerste kwartaal van 2021 zit erop, een mooi moment om te kijken naar de cijfers. In het eerste kwartaal hebben meer dan 700 duizend mensen onze we...

Minder hypotheken afgesloten

Zoals we momenteel kunnen lezen is de huizenprijs het eerste kwartaal gestegen met 12,5% en zijn er in de eerste drie maanden van dit jaar 6...

Meer groene stroom in 2020 door hogere productie van zonne- en windenergie.

De productie van stroom uit hernieuwbare bronnen als zonne- en windenergie is in 2020 met 40 procent gestegen ten opzichte van het jaar ervoor, zo bli...