Nieuw! Vergunningenrapport

Datum: 15 sep. 2017

Nieuw op Planviewer.nl. Vergunningenrapport. Bekijk welke vergunningen de afgelopen maand zijn aangevraagd en afgegeven in uw buurt.   Lees meer »

Gezocht: Veelzijdige (Senior) PHP Developer in Arnhem!

Datum: 6 jul. 2017

Ter uitbreiding  van ons team is Planviewer op zoek naar een Senior PHP Developer. Lees meer »

Hoe zorg je dat je met plezier kan blijven wonen?

Datum: 11 mei 2017

Je hebt een mooi huis en je woont er met plezier. Je investeert in je woning om het helemaal naar je zin te maken, een uitbouw, schilderwerkzaamheden, nieuwe vloer, andere meubelen en ga zo maar door. Kortom; je hebt je zaken... Lees meer »

Leuk huis gezien op de Open huizen dag? Wat te doen?

Datum: 23 mrt. 2017

Leuk huis gezien op Open Huizen Dag? Wat te doen? Heb je op de Open Huizen Dag een leuk huis gezien? Wat is dan de volgende stap? Je wilt het huis kopen dus je moet een bod gaan doen. Voordat je het bod doet, controleer dan... Lees meer »

Speciaal voor jou, die een woning wilt kopen.

Datum: 16 mrt. 2017

Speciaal voor jou, die een woning wilt kopen. Ben jij op zoek naar een nieuwe woning? Speciaal voor jou heeft Planviewer een range aan rapporten om een goede keuze te maken voor jouw toekomstige woning. Lees meer »

Hoe koop je een huis met meer zekerheid?

Datum: 16 mrt. 2017

Hoe koop je een huis met meer zekerheid? Krapte op de huizenmarkt. De prijzen stijgen en het aanbod staat onder druk. Je hebt een woning gevonden die je wilt hebben. Je moet snel handelen en anders is het huis weg maar je wilt... Lees meer »

Mis geen opdracht.

Datum: 7 mrt. 2017

Wilt u meer en betere opdrachten? Een goede voorbereiding is de basis tot succes. Lees meer »

Speciaal voor architecten.

Datum: 7 mrt. 2017

Speciaal voor architecten, tekenaars en ontwerpers, heeft Planviewer “Digitale kaarten”. U kunt een ontwerp maken op basis van actuele en nauwkeurige grenzen die op RD-coördinaten liggen met de digitale... Lees meer »

Nieuw luchtfoto op Planviewer.nl

Datum: 24 feb. 2017

Nieuwe actuele luchtfoto op Planviewer.nl. Lees meer »

5 redenen waarom u een bestemmingsplan nodig heeft.

Datum: 1 feb. 2017

5 redenen waarom u een bestemmingsplan nodig heeft: U wilt een: aanbouw aan uw huis maken. bedrijf aan huis beginnen. garage in de tuin bouwen. tuinhuis plaatsen. bedrijf vestigen in een pand. Zijn het nog... Lees meer »

Hoe voorkomt u een erfgrensconflict?

Datum: 25 jan. 2017

Hoe voorkomt u een erfgrensconflict? Wilt u een huis kopen, verbouwen of een schutting plaatsen, controleer dan de status van de perceelsgrenzen. Perceelsgrenzen zijn de oorzaak van de meest voorkomende conflicten tussen... Lees meer »

Planviewer doet de POLKA!

Planviewer OpenLayers Kaart Applicatie (POLKA)

De nieuwe omgevingswet; is het eindelijk zo ver?

De nieuwe Omgevingswet; is het eindelijk zo ver?  Er wordt natuurlijk al een aantal jaar (sinds 2015) gesproken over de nieuwe omgevingswet. H...

Fijne feestdagen en een succesvol 2022!

Fijne feestdagen en een succesvol 2022!