Mis geen opdracht.

Datum: 7 mrt. 2017

Waarom u geen opdracht hoeft te missen.

Wilt u meer en betere opdrachten?

Een goede voorbereiding is de basis tot succes. Deze voorbereiding begint veelal ver voordat een opdracht verstrekt wordt.

Goede tekeningen.
Een goede tekening is in ieder geval actueel en accuraat. Het vertrekpunt voor de meeste opdrachten is de huidige kadastrale situatie, de aanwezige gebouwen en informatie over bestemmings- en ruimtegebruik.

Nauwkeurigheid en locatie.
Als de basis met kadastrale grenzen en contouren van gebouwen nauwkeurig zijn, dan wordt dit beloond door uw opdrachtgevers. Een hoge nauwkeurigheid in de voorbereiding geeft uw opdrachtgevers het vertrouwen dat ze zoeken om opdrachten aan u te gunnen. Zij achten de kans groot dat tijdens de uitvoering op dezelfde positieve wijze gewerkt wordt.

Digitale kaarten.
Digitale kaarten zijn bestanden die direct in Autocad of een ander CAD-programma te openen zijn voor verdere bewerking. De bestanden bevatten actuele gegevens, direct vanuit de bron.

Snel en eenvoudig
Na een paar muisklikken heeft u binnen enkele seconden de bestanden ter beschikking waarmee u direct aan de slag kunt. U start met het aangeven van de locatie en de oppervlakte en u ontvangt een .dxf of .shp bestand, speciaal voor u gemaakt.

Ontdek de eenvoud en de kracht van een digitale kaart voor uw werk. Verhoog de kwaliteit en bespaar tijd.

Bereidt u voor met Planviewer en u mist geen opdracht.

Bestel nu:


Of lees verder: speciaal voor architecten

Cad-bestanden van Planviewer

Detailhandel in bestemmingsplannen. Er kan meer dan u denkt.

In bijna alle bestemmingsplannen voor detailhandel zijn wel beperkingen te vinden dat bepaalde soorten detailhandel niet zijn toegestaan. Lees meer »

De bouwregels zijn nu nog makkelijker te vinden.

Wilt u snel aan de slag met de geldende bouwregels, dat kan nu nog sneller met de vernieuwde Ruimtelijke plankaart. Lees meer »

Nieuwe database voor agrarisch vastgoed in aantocht met o.a. data van Planviewer.

De Nederlandse Vereniging van Rentmeesters (NVR) en beroepsvereniging voor vastgoedspecialisten Vastgoedpro starten een database die rentmeesters, mak... Lees meer »

twitter