7.3

Speciaal voor architecten.

Datum: 7 mrt. 2017

Speciaal voor architecten, tekenaars en ontwerpers.
Speciaal voor u heeft Planviewer  “Digitale kaarten”. U kunt een ontwerp maken op basis van actuele, nauwkeurige grenzen die op coördinaten liggen met de digitale kaarten van Planviewer.nl.

Bespaar tijd en geld.
U bespaart tijd en geld met de digitale kaarten van Planviewer. U hoeft niet meer naar een gemeentehuis te gaan om het bestemmingsplan op te vragen. U hoeft niet meer naar het Kadaster te gaan voor de kadastrale grenzen. U heeft binnen enkele minuten de digitale bestanden beschikbaar na uw aanvraag. U bent niet meer afhankelijk van kantoortijden of de openingstijden van het gemeentehuis. Planviewer.nl is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar.

Digitale kaarten.
Digitale kaarten zijn CAD-bestanden (dxf-formaat) met actuele gegevens, direct van de bron.

  • Bestemmingsplannen komen van de publicerende instantie en worden dagelijks bijgewerkt.
  • Kadastrale grenzen komen van Kadaster en worden maandelijks bijgewerkt.
  • Gebouwcontouren komen uit de Basisadministratie Adressen en Gebouwen (BAG) van de gemeente en worden maandelijks bijgewerkt.

De dxf- bestanden zijn in te lezen in alle soorten CAD-software. Planviewer heeft CAD-specialisten en RO-specialisten  in huis. Heeft u vragen over het interpreteren of toepassen van de ontvangen gegevens, dan is er altijd een specialist in huis om u de antwoorden te geven.

Ook  interessant voor u.
Naast “Digitale kaarten” heeft Planviewer ook de volgende interessante producten voor u: 

  • Online rapporten is een uitgebreide range aan rapporten (pdf). De rapporten bevatten administratieve informatie en visualisatie van een bestemmingsplan, gebouw en/of kadastraal eigendom.
  • Omgevingssituatie is een kaart als pdf-bestand die u zelf kunt maken op basis van een adres, bestemmingsplan, gebouwcontouren en kadastrale grenzen.
  • Tabblad "Kaart"; Op onze interactieve kaart kunt ude actuele situatie van een object bekijken met een luchtfoto van 2016 als ondergrond. Actueler bestaat niet. Zo krijgt u een beeld van de situatie en de omgeving. 

Start vandaag met optimalisatie van uw werkproces.
Haal uw klant binnen met een advies en/of ontwerp op correcte en actuele gegevens. Een goed begin is het halve werk. Bespaar tijd en geld. Uw project start op Planviewer.nl.

Verbaas u over het gemak en de prijs.

Start nu en ga naar Planviewer.nl.

Geef het adres in van het project waar u nu mee bezig bent en selecteer de gewenste digitale kaarten.

Bestel nu:

 

 

Zij gingen u voor:

re-ARC: “Als of ik het ei van Columbus ben tegengekomen. ”

Sander van Tweemeterzes: “snel en gemakkelijk”

K. Kiezen van KAW: "Het is gelukt, dank voor de service. Ik heb nu de onderlegger die ik nodig heb".

Vaarwel 2020, welkom 2021

Het afgelopen jaar was wederom een dynamisch jaar waarin we prachtige, nieuwe producten hebben ontwikkeld, ons platform verder hebben geoptimaliseerd...

Kerstactie

Doe je mee met onze kerstactie?

Tjeerd Kooy tweede Geo Prestige Award 2020

Tjeerd Kooy tweede Geo Prestige Award 2020