Planviewer, uw vastgoedportaal.

Vacature Senior GEO-ICT developer

Datum: 24 apr. 2017

Vacature Senior GEO-ICT developer

Ter uitbreiding  van ons team is Planviewer op zoek naar een senior  GEO-ICT developer.  Als GEO-ICT developer  werk je aan het Planviewer-platform, bestaande uit een webshop en webbased kaartviewers met vastgoed gerelateerde (ruimtelijke) informatie. Het werk is sterk afwisselend en je krijgt veel ruimte voor inspraak en zelfstandigheid.  

Planviewer is een begrip in de vastgoedwereld door de kaartviewer op de website waarin o.a. bestemmingsplannen, kadastrale grenzen en gebouw informatie te raadplegen zijn. Planviewer biedt via haar platform online-producten aan en wil daarmee de ultieme toolbox  bieden van actuele vastgoedinformatie. Dagelijks maken honderden professionals en particulieren gebruik van het platform en dat aantal stijgt maandelijks. Jij helpt mee aan het uitbouwen van het platform en je ontwikkelt samen met je collega’s innovatieve nieuwe producten.

Jij werkt nauw samen met de Product Owner en externe development partijen aan de professionalisering van het platform. Je maakt deel uit van een klein team met domein specialisten op het gebied van GEO en vastgoed.

Jij coördineert de technische aspecten van Software Ontwikkeling en beheert de architectuur. Daarnaast ben je ook onderdeel van het ontwikkelteam en help je mee om het platform verder door te ontwikkelen.

Beschik jij over:
-    Minimaal HBO werk- en denkniveau 
-    Kennis van  Sonata
-    Kennis van OGC standaarden
-    Ervaring met Openlayers 
-    Ervaring met Mapserver, Mapcache e.d. 
-    Ervaring met ORM's zoals Doctrine 
-    Ervaring met Python
-    Ervaring met PhP en Javascript

Jij bent:
Geïnteresseerd  in het (bij)leren van nieuwe technieken, gewend om zelfstandig te werken?  Daarnaast heb je oog voor kwaliteit en bewaak je graag het overzicht. Tot slot denk je oplossingsgericht? Dan moet je zeker reageren en ben jij een welkome aanvulling op ons team!

Ons aanbod:
Werken in een jonge dynamische organisatie in een informele sfeer in het centrum van Arnhem. Goede arbeidsvoorwaarden en een concurrerend salaris, mogelijkheid tot parttime werken en  studie mogelijkheden.

Interesse?
Spreekt bovenstaande jou aan? Kom dan werken bij Planviewer!
Stuur voor 1 juni 2017 een e-mail met jouw motivatie en CV naar: s.huisman@planviewer.nl.

Hoe zorg je dat je met plezier kan blijven wonen?

Je hebt een mooi huis en je woont er met plezier. Je investeert in je woning om het helemaal naar je zin te maken, een uitbouw, schilderwerkzaamheden,... Lees meer »

Vacature Senior GEO-ICT developer

Jij werkt nauw samen met de Product Owner en externe development partijen aan de professionalisering van het platform. Je maakt deel uit van een klein... Lees meer »

Leuk huis gezien op de Open huizen dag? Wat te doen?

Leuk huis gezien op Open Huizen Dag? Wat te doen? Heb je op de Open Huizen Dag een leuk huis gezien? Wat is dan de volgende stap? Je wilt het huis... Lees meer »

twitter