Hoe zorg je dat je met plezier kan blijven wonen?

Datum: 11 mei 2017

Je hebt een mooi huis en je woont er met plezier. Je investeert in je woning om het helemaal naar je zin te maken, een uitbouw, schilderwerkzaamheden, nieuwe vloer, andere meubelen en ga zo maar door.  

Je woonplezier en marktontwikkelingen.
Je hebt je zaken op orde en je geniet van je woning. Door jouw investeringen en verbeteringen wordt je huis steeds meer naar je zin. Hoe zorg je er voor dat dit zo blijft en jij optimaal blijft genieten van jouw woning, nu, en in de toekomst?

Veranderende omgeving.
Sta je er wel eens bij stil dat het zo allemaal anders kan zijn? De wereld staat niet stil. Jouw omgeving verandert continu. Stel je voor dat het mooie uitzicht verandert in uitzicht op een appartementencomplex.

Het tekort aan woningen neemt enerzijds toe en anderzijds wordt er weer veel gebouwd. Ook is er weer meer behoefte aan bedrijfspanden en kantoren. Projectontwikkelaars en gemeenten zijn altijd op zoek naar locaties om vastgoed op te realiseren. Voorkom dat dit niet opeens voor jouw deur gebeurt of dat het park aan het einde van de straat verdwijnt.

Het bestemmingsplan.
Of er gebouwd mag worden en wat er gebouwd mag worden ligt vast in een bestemmingsplan.

Het is gelukkig mogelijk om tijdens de voorbereiding van deze plannen invloed te hebben daarop, zodat je niet geconfronteerd wordt met besluiten die jouw woongenot beïnvloeden. Zorg dat je hier op tijd op reageert, want de planning is strak, de termijnen bestrijken slechts enkele weken.

Behoudt je woonplezier.
Als je betrokken bent op het moment dat de plannen bedacht en goedgekeurd worden, dan kan je ook invloed hebben en zorgen dat dit positief voor je werkt. Voorkom en anticipeer op onverwachte of ongewenste bouwontwikkelingen in jouw buurt en houdt de bestemmingsplannen in de gaten.

Speciaal voor jou heeft Planviewer het volgende Alert systeem:

Je ben altijd op tijd geïnformeerd met informatie uit de eerste hand met de Alert van Planviewer. Op het moment dat een bestemmingsplan wijzigt in jouw omgeving dan krijgt je daarvan een Alert e-mail.

In de e-mail staat een linkje naar het plan. Op deze manier zie je gelijk wat het plan is en of je bezwaar zou willen maken. Je bent ruim op tijd dus je hebt ook nog de tijd om eventueel de buurt te mobiliseren. Samen sta je sterk!

Wacht niet langer en neem de controle over op jouw woonplezier.

Stel nu de Alert Bestemmingsplannen in!

 

Of lees meer over de Alert op "Abonnement Alert Bestemmingsplannen".

Voorbeeld Instellen Alert Bestemmingsplannen

2021 loopt ten einde, de feestdagen komen in zicht!

Het jaar is echt voorbijgevlogen. Zo veel geleerd, zo veel gedaan. Afscheid genomen en nieuwe collega's verwelkomd. Verbeteringen en inn...

Nieuw! De AVG-Scanner

Grip op privacy in gepubliceerde documenten voor gemeente

Nieuw! Woningwaarderapport

Nieuw! Woningwaarderapport. Het rapport  helpt koper of verkoper van een woning met het besluitvormingsproces rondom de koop/verkoop va...