7.4

Gezocht: Veelzijdige (Senior) PHP Developer in Arnhem!

Datum: 6 jul. 2017

Veelzijdige (Senior) PHP Developer gezocht in Arnhem!Knappr kop Planviewer

Ter uitbreiding  van ons team is Planviewer op zoek naar een Senior PHP Developer.

De organisatie:
Planviewer is een innovatief platform en webshop waarbij ruimtelijke data samen komen en waarmee we een breed scala aan klanten bedienen met onze digitale rapporten, kaarten en GIS-viewers. Onze jonge en dynamische organisatie heeft ambitieuze (groei)plannen, waarbij wij nog méér ruimtelijke informatie op inzichtelijke wijze willen aanbieden.

Al geruime tijd hebben wij een naam gevestigd in de Vastgoedwereld en op het gebied van Ruimtelijke Ordening, feitelijk bieden wij een breed scala aan producten, op basis van ‘open data’,  voor de totale leefomgeving. Onze toegevoegde waarde zit in het feit dat wij gegevens bundelen, presenteren, verrijken en sorteren zodat locatie informatie ontstaat waarmee onze klanten bruikbare informatie verkrijgen. Die informatie gebruiken zij voor de aankoop van een woning, hulp bij een erfgrensconflict, de vestiging van een bedrijf, een wijziging van een bestemmingsplan, planvorming, et cetera.

Onze digitale rapporten, kaarten en viewers worden landelijk gebruikt door particulieren, bedrijven en overheden, denk hierbij aan  producten op het gebied van; bestemmingsplannen, kadastrale grenzen, basisregistraties  (o.a. Basisregistratie Adressen en Gebouwen) en nog veel meer.

Functiebeschrijving:
Jij werkt nauw samen met de Product Owner en externe development partijen aan de professionalisering van het platform. Je maakt deel uit van een klein team met domein specialisten op het gebied van GEO en vastgoed.

Jij coördineert de technische aspecten van Software Ontwikkeling en beheert de architectuur. Daarnaast ben je ook onderdeel van het ontwikkelteam en help je mee om het platform verder door te ontwikkelen.

Functie-eisen:

 • HBO denk en werk niveau
 • Minimaal 5 jaar aantoonbare ervaring met PHP/MySQL
 • Je schrijft je code volgens OOP
 • Bekend met front-end technieken als HTML, CSS, XML, JavaScript
 • Kennis van OGC standaarden
 • Ervaring met Openlayers
 • Ervaring met Mapserver, Mapcache e.d.
 • Ervaring met GIS / GEO-ICT is een pré
 • Ervaring met SCRUM en Agile
 • Verder ben je in staat om zowel zelfstandig als in teamverband te werken


Jij bent:
Geïnteresseerd in het (bij)leren van nieuwe technieken, gewend om zowel zelfstandig als in teamverband te werken? Daarnaast heb je oog voor kwaliteit en bewaak je graag het overzicht. Tot slot denk je oplossingsgericht? Dan moet je zeker reageren en ben jij een welkome aanvulling op ons team!

Ons aanbod:
Werken in een jonge dynamische organisatie in een informele sfeer in het centrum van Arnhem. Goede arbeidsvoorwaarden en een concurrerend salaris, mogelijkheid tot parttime werken en studie mogelijkheden.

Interesse?
Spreekt bovenstaande jou aan? Kom dan werken bij Planviewer!
Stuur jouw motivatie en CV naar Suzanne Huisman (s.huisman@planviewer.nl)
 

 

Het eerste kwartaal van 2021

Het eerste kwartaal van 2021 zit erop, een mooi moment om te kijken naar de cijfers. In het eerste kwartaal hebben meer dan 700 duizend mensen onze we...

Minder hypotheken afgesloten

Zoals we momenteel kunnen lezen is de huizenprijs het eerste kwartaal gestegen met 12,5% en zijn er in de eerste drie maanden van dit jaar 6...

Meer groene stroom in 2020 door hogere productie van zonne- en windenergie.

De productie van stroom uit hernieuwbare bronnen als zonne- en windenergie is in 2020 met 40 procent gestegen ten opzichte van het jaar ervoor, zo bli...