Planviewer, uw vastgoedportaal.

Inbrengwaarde gronden exploitatieplan

Datum: 22 feb. 2018

In het praktijkblad "Grondzaken en gebiedsontwikkeling" van 13 februari 2018 staat een artikel geschreven door onze collega Wiebe Tamminga. Wiebe is al heel lang actief in de vastgoedbranche en hij zet nog dagelijks zijn kennis en ervaring in om partijen te adviseren en processen te optimaliseren. 

Het artikel in het blad "Grondzaken" gaat over de betekenis van de techniek van een vastgoedgetal bij de vereenvoudiging van de berekening inbrengwaarde gronden in een exploitatieplan. Heeft u interesse in het artikel, lees het dan hieronder of stuur een e-mail naar info@planviewer.nl voor het origineel. 

Artikel pagina 1 

Artikel pagina 2 

Foto artikel grondzaken over vastgoedgetal.

Is er sprake van erfpacht?

Je hebt een woning op het oog om te kopen maar er is sprake van erfpacht. Wat is erfpacht? In Nederland staat een groot aantal huizen niet op eigen gr... Lees meer »

Hoe weet ik of de grond vervuild is?

Je hebt een huis met een stuk tuin en je wilt daar een moestuin maken. Hoe weet je of de grond niet vervuild is? In Nederland komt bodemverontrei... Lees meer »

Zijn er privaatrechtelijke beperkingen van kracht?

Voordat u een huis koop is het van belang om na te gaan of er privaatrechtelijke beperkingen, zoals het recht van overpad, geregistreerd zijn op... Lees meer »

twitter