Geo- en vastgoeddata op locatie:

Planviewer op NaVaCon 2018

Datum: 23 mei 2018

Op 22 juni staat Planviewer op NeVaCon 2018 in Barneveld op standnummer 6. Kom langs en meld u aan voor onze workshop over Bestemmingsplannen.

NeVaCon is het vastgoed congres georganiseerd door een brancheverenging voor makelaars en taxateurs namelijk VBO makelaars.

Op het congres laten wij zien hoe we digitale vastgoedinformatie leveren voor elke locatie in Nederland. informatie over bestemmingen, vergunningen, eigendom, kadastrale grenzen en nog veel meer.

Ook tonen wij hoe je op onze interactieve kaart in één oogopslag de situatie is te zien. Percelen, wegen, bestemmingen, Je ziet het object helder gevisualiseerd op een stratenplan of luchtfoto. Een kaart zegt immers meer dan 1000 woorden.

Heel belangrijk wat wij ook laten zien op NeVaCon zien is hoe je tijd bespaart in deze hectische woningmarkt. Binnen enkele minuten alle informatie voor je klant ontvangen in heldere, complete rapporten? Binnenkort met één klik vanuit het VBO Historisch Bestand beschikbaar.

Wil je persoonlijk even praten met één van de medewerkers van Planviewer? Kom dan 22 juni langs bij onze stand op nummer 6. En grijp je kans om onze workshop over bestemmingsplannen bij te wonen.

Bekijk de pitch over het congres op youtube.

 

 

Workshop "Bestemmingsplannen" op de Dag van het Vastgoed.

Altijd al willen weten wat u als adviseur met bestemmingsplannen kunt doen? Lees meer »

Planviewer op NaVaCon 2018

Op 22 juni staat Planviewer op NeVaCon 2018 in Barneveld op standnummer 6. Kom langs en meld u aan voor onze workshop over Bestemmingsp... Lees meer »

Klinkt Symfony je als muziek in de oren? PHP-ontwikkelaar gezocht voor ons snelgroeiende team!

Planviewer BV - een dynamische start-up - zoekt een medior/senior developer om ons snelgroeiende tea... Lees meer »

twitter