Geo- en vastgoeddata op locatie:

Wat is een goede vraagprijs voor deze woning of voor dit appartement?

Datum: 19 okt. 2018

Wanneer je je woning of appartement wil verkopen, wil je direct een goede vraagprijs bepalen. Want zit je te laag, dan doe je jezelf te kort. Zit je te hoog, dan prijs je je uit de markt.Vraagprijs woning of appartement

Vraagprijs bepalen

Woningen die te lang te koop staan, zijn niet populair omdat mensen denken dat er wat mis is met de woning. Kortom; direct de juiste vraagprijs bepalen, is belangrijk. Maar hoe doe je dat? Vaar je blind op het advies van een makelaar of wil je zelf ook een gegrond idee hebben?

Met het Vraagprijsrapport kom je goed beslagen ten ijs. Het rapport geeft je een realistische indicatie van wat je voor jouw woning of appartement kunt vragen. Gebaseerd op vergelijkingen en niet op ‘onderbuik gevoel’. Zo weet je zeker dat je direct goed zit. 

Vraagprijsrapport

Het Vraagprijsrapport is te bestellen op basis van een adres. In het rapport staat een indicatieve vraagprijs, gebaseerd op woningen die in dezelfde wijk te koop staan of hebben gestaan. In het rapport zie je ook welke referentiewoningen zijn gebruikt voor de berekening.

 

Lees ook: Klopt de verkoopinformatie van de woning?

Lees ook: Waar moet ik op letten bij het kopen van een woning?

 

Workshop "Bestemmingsplannen" op de Dag van het Vastgoed.

Altijd al willen weten wat u als adviseur met bestemmingsplannen kunt doen? Lees meer »

Zijn er evenementen in mijn woonomgeving?

Je woont in een heerlijk huis, in een rustige omgeving. Dan sta je gek te kijken als er ineens een dancefestival naast de deur wordt gehouden. Lees meer »

Wat zijn de toekomstige gemeentelijke plannen in deze wijk?

Fijn wonen heeft alles te maken met de omgeving. Heb je een gezellige buurt, kunnen kinderen veilig buiten spelen en is er geen overlast van bijvoorbe... Lees meer »

twitter