Het is nu nog makkelijker om de bestemming te vinden!

Datum: 27 mrt. 2019

Weet je soms ook niet welk bestemmingsplan je nodig hebt om de bestemming "wonen" te vinden? Dankzij de vermelding van enkelbestemming is het nu nog makkelijker om de bestemming te vinden. Bestemmingplankaart met enkelbestemming

Je ziet nu in één oogopslag welk bestemmingsplan je nodig hebt. Kies het bestemmingsplan met de term "enkelbestemming" in de omschrijving. Zijn er meerdere bestemmingsplannen met een enkelbestemming, kies dan het meest actuele bestemmingsplan met de status "vastgesteld" of "onherroepelijk".

Het bestemmingsplan met de enkelbestemming bevat de geldende regels en de bestemmingsplankaart. Op deze manier heb je snel een mooi "geel" vlak op een bestemmingsplankaart als het gaat om de enkelbestemming "wonen". Het werkt uiteraard ook voor andere enkelbestemmingen zoals de enkelbestemming "bedrijf".

Probeer nu direct en bestel een Bestemmingsrapport.

Direct proberen.

 

Persbericht PlanAlert

Dagelijks worden meer dan 1.000 wijzigingen gepubliceerd, Nederland staat bol van wijzigingen op locatieniveau. Zowel vanuit Lokale Bekendmakingen als...

Workshop "Hoe kan een vastgoedadviseur het maximale uit ruimtelijke informatie halen?"

VastgoedPro en Planviewer organiseren samen workshops voor de leden van VastgoedPro. Het gaat om de workshop: "Hoe kan een vastgoedadviseur het m...

Makelaars, voorkom een erfgrensconflict.

Wist u dat het zeer vaak voorkomt dat de erfafscheiding niet overeenkomt met de erfgrens? Daarmee verliest uw klant mogelijk een deel van het per...

twitter