Het is nu nog makkelijker om de bestemming te vinden!

Datum: 27 mrt. 2019

Weet je soms ook niet welk bestemmingsplan je nodig hebt om de bestemming "wonen" te vinden? Dankzij de vermelding van enkelbestemming is het nu nog makkelijker om de bestemming te vinden. Bestemmingplankaart met enkelbestemming

Je ziet nu in één oogopslag welk bestemmingsplan je nodig hebt. Kies het bestemmingsplan met de term "enkelbestemming" in de omschrijving. Zijn er meerdere bestemmingsplannen met een enkelbestemming, kies dan het meest actuele bestemmingsplan met de status "vastgesteld" of "onherroepelijk".

Het bestemmingsplan met de enkelbestemming bevat de geldende regels en de bestemmingsplankaart. Op deze manier heb je snel een mooi "geel" vlak op een bestemmingsplankaart als het gaat om de enkelbestemming "wonen". Het werkt uiteraard ook voor andere enkelbestemmingen zoals de enkelbestemming "bedrijf".

Probeer nu direct en bestel een Bestemmingsrapport.

Direct proberen.

 

Detailhandel in bestemmingsplannen. Er kan meer dan u denkt.

In bijna alle bestemmingsplannen voor detailhandel zijn wel beperkingen te vinden dat bepaalde soorten detailhandel niet zijn toegestaan. Lees meer »

De bouwregels zijn nu nog makkelijker te vinden.

Wilt u snel aan de slag met de geldende bouwregels, dat kan nu nog sneller met de vernieuwde Ruimtelijke plankaart. Lees meer »

Nieuwe database voor agrarisch vastgoed in aantocht met o.a. data van Planviewer.

De Nederlandse Vereniging van Rentmeesters (NVR) en beroepsvereniging voor vastgoedspecialisten Vastgoedpro starten een database die rentmeesters, mak... Lees meer »

twitter