7.3

Het is nu nog makkelijker om de bestemming te vinden!

Datum: 27 mrt. 2019

Weet je soms ook niet welk bestemmingsplan je nodig hebt om de bestemming "wonen" te vinden? Dankzij de vermelding van enkelbestemming is het nu nog makkelijker om de bestemming te vinden. Bestemmingplankaart met enkelbestemming

Je ziet nu in één oogopslag welk bestemmingsplan je nodig hebt. Kies het bestemmingsplan met de term "enkelbestemming" in de omschrijving. Zijn er meerdere bestemmingsplannen met een enkelbestemming, kies dan het meest actuele bestemmingsplan met de status "vastgesteld" of "onherroepelijk".

Het bestemmingsplan met de enkelbestemming bevat de geldende regels en de bestemmingsplankaart. Op deze manier heb je snel een mooi "geel" vlak op een bestemmingsplankaart als het gaat om de enkelbestemming "wonen". Het werkt uiteraard ook voor andere enkelbestemmingen zoals de enkelbestemming "bedrijf".

Probeer nu direct en bestel een Bestemmingsrapport.

Direct proberen.

 

Tjeerd Kooy tweede Geo Prestige Award 2020

Tjeerd Kooy tweede Geo Prestige Award 2020

Online Friday! 50% korting op veel pakketten

Op veel pakketten 50% korting! Géén #BlackFriday bij Planviewer.nl maar gewoon veilig online shoppen op onze...

Wijzigingen 2021 | Prijzen en voorwaarden

Wijzigingen 2021 | Prijzen en voorwaarde