Geo- en vastgoeddata op locatie:

Het is nu nog makkelijker om de bestemming te vinden!

Datum: 27 mrt. 2019

Weet je soms ook niet welk bestemmingsplan je nodig hebt om de bestemming "wonen" te vinden? Dankzij de vermelding van enkelbestemming is het nu nog makkelijker om de bestemming te vinden. Bestemmingplankaart met enkelbestemming

Je ziet nu in één oogopslag welk bestemmingsplan je nodig hebt. Kies het bestemmingsplan met de term "enkelbestemming" in de omschrijving. Zijn er meerdere bestemmingsplannen met een enkelbestemming, kies dan het meest actuele bestemmingsplan met de status "vastgesteld" of "onherroepelijk".

Het bestemmingsplan met de enkelbestemming bevat de geldende regels en de bestemmingsplankaart. Op deze manier heb je snel een mooi "geel" vlak op een bestemmingsplankaart als het gaat om de enkelbestemming "wonen". Het werkt uiteraard ook voor andere enkelbestemmingen zoals de enkelbestemming "bedrijf".

Probeer nu direct en bestel een Bestemmingsrapport.

Direct proberen.

 

Nieuw! De luchtfoto als pdf!

Bekijk hoe u uw omgeving eruitziet van bovenaf met een luchtfoto. Zie hoe de kadastrale grens loopt met uw bure Lees meer »

Bijna 100.000 publicaties over vergunningen en ontheffingen in 3 maanden tijd

Veel mensen blijven graag op de hoogte van veranderingen in hun woonomgeving, maar het blijkt soms een lastige klus om de afgegeven vergunningen bij t... Lees meer »

Het is nu nog makkelijker om de bestemming te vinden!

Weet je soms ook niet welk bestemmingsplan je nodig hebt om de bestemming "wonen" te vinden? Dankzij de vermelding van enkelbestemming&... Lees meer »

twitter