De bouwregels zijn nu nog makkelijker te vinden.

Datum: 14 jun. 2019

Wilt u snel aan de slag met de geldende bouwregels?  Dat kan nu nog sneller met de vernieuwde Ruimtelijke plankaart

De bouwregels staan in het vigerende (geldende) bestemmingsplan. Bij een bestelling ontvangt u alle ruimtelijke plannen opbouwregels een locatie in een zip-bestand in dxf- en shapeformaat. Als u alleen het vigerende plan nodig heeft, dan hoeft u niet meer uit te zoeken welk plan het is. Wij hebben namelijk dit plan in een aparte folder voor u klaargezet

Op deze manier ziet u direct in welk plan de bouwregels staan. Daarnaast ontvangt u nog steeds alle plannen voor een compleet beeld.

Het kost nu dus nog minder tijd om het bouwvlak met bijbehorende bouwregels in te lezen in uw CAD programma. Dit geldt ook voor de Ruimtelijke plankaart in het CAD Kaarten Pakket.

Probeer het nu en maak tegelijk kennis met onze nieuwe CAD pagina.

Alle CAD producten overzichtelijk op een rij.

 

Probeer direct

Detailhandel in bestemmingsplannen. Er kan meer dan u denkt.

In bijna alle bestemmingsplannen voor detailhandel zijn wel beperkingen te vinden dat bepaalde soorten detailhandel niet zijn toegestaan. Lees meer »

De bouwregels zijn nu nog makkelijker te vinden.

Wilt u snel aan de slag met de geldende bouwregels, dat kan nu nog sneller met de vernieuwde Ruimtelijke plankaart. Lees meer »

Nieuwe database voor agrarisch vastgoed in aantocht met o.a. data van Planviewer.

De Nederlandse Vereniging van Rentmeesters (NVR) en beroepsvereniging voor vastgoedspecialisten Vastgoedpro starten een database die rentmeesters, mak... Lees meer »

twitter