7.4

Gratis kadastrale percelen dag actueel

Datum: 20 mrt. 2020

Sinds deze week biedt Planviewer, het Nationale Locatie Platform, als eerste in Nederland dagelijks geactualiseerde kadastrale perceelinformatie. Alle wijzigingen op perceelniveau worden elke nacht ingeladen zodat de gebruikers kunnen vertrouwen op de beste, meest actuele kadastrale perceelinformatie gecombineerd met de gebruiksvriendelijkheid en extra gegevens van Planviewer. gratis dag actuele kadastrale grenzen

Innovatie

Planviewer werkt al sinds 2010 met "Open Data" en investeert veel tijd in het omzetten van de grote, locatie gerelateerde datasets in behapbare duidelijke informatie voor de particulier en het midden- en kleinbedrijf. Dat is exact de kracht die Planviewer toevoegt aan de Open Data sets: innovatie in toepassingen en gebruiksvriendelijkheid waar zowel consumenten als het bedrijfsleven van profiteren.

Kadastrale percelen dag actueel

Planviewer heeft de afgelopen maanden hard gewerkt om de dataset die door het Kadaster sinds kort beschikbaar is gesteld, te integreren. Deze dataset wordt nu dagelijks geactualiseerd in plaats van eens in de twee maanden zoals deze voorheen ter beschikking werd gesteld door Kadaster.

Dagelijks bezoeken meer dan 15.000 gebruikers planviewer.nl op zoek naar actuele, betrouwbare informatie over percelen. Planviewer werkt continu aan het verbeteren van datakwaliteit en gebruiksvriendelijkheid om daarmee in open data toepassingen voorop te lopen. 

Bekijk gratis de actuele kadastrale grenzen op onze kaart

Of bestel direct een Percelenrapport, Maatvoering Perceel en/of een CAD Percelenkaart.

Minder hypotheken afgesloten

Zoals we momenteel kunnen lezen is de huizenprijs het eerste kwartaal gestegen met 12,5% en zijn er in de eerste drie maanden van dit jaar 6...

Meer groene stroom in 2020 door hogere productie van zonne- en windenergie.

De productie van stroom uit hernieuwbare bronnen als zonne- en windenergie is in 2020 met 40 procent gestegen ten opzichte van het jaar ervoor, zo bli...

Huren sociale sector vanwege coronacrisis niet omhoog

De huren van woningen in de sociale sector (met een huur tot 752 euro) worden dit jaar bevroren in verband met de coronacrisis. Het demissionaire kabi...