Gratis kadastrale percelen dag actueel

Sinds deze week biedt Planviewer, het Nationale Locatie Platform, als eerste in Nederland dagelijks geactualiseerde kadastrale perceelinformatie. Alle wijzigingen op perceelniveau worden elke nacht ingeladen zodat de gebruikers kunnen vertrouwen op de beste, meest actuele kadastrale perceelinformatie gecombineerd met de gebruiksvriendelijkheid en extra gegevens van Planviewer. gratis dag actuele kadastrale grenzen

Innovatie

Planviewer werkt al sinds 2010 met "Open Data" en investeert veel tijd in het omzetten van de grote, locatie gerelateerde datasets in behapbare duidelijke informatie voor de particulier en het midden- en kleinbedrijf. Dat is exact de kracht die Planviewer toevoegt aan de Open Data sets: innovatie in toepassingen en gebruiksvriendelijkheid waar zowel consumenten als het bedrijfsleven van profiteren.

Kadastrale percelen dag actueel

Planviewer heeft de afgelopen maanden hard gewerkt om de dataset die door het Kadaster sinds kort beschikbaar is gesteld, te integreren. Deze dataset wordt nu dagelijks geactualiseerd in plaats van eens in de twee maanden zoals deze voorheen ter beschikking werd gesteld door Kadaster.

Dagelijks bezoeken meer dan 15.000 gebruikers planviewer.nl op zoek naar actuele, betrouwbare informatie over percelen. Planviewer werkt continu aan het verbeteren van datakwaliteit en gebruiksvriendelijkheid om daarmee in open data toepassingen voorop te lopen. 

Bekijk gratis de actuele kadastrale grenzen op onze kaart

Of bestel direct een Percelenrapport, Maatvoering Perceel en/of een CAD Percelenkaart.

De Nieuwe Omgevingswet is van kracht

De Nieuwe Omgevingswet is van kracht. Lees meer »

30 november De Dag van het Vastgoed

Op 30 november vindt De Dag van het Vastgoed plaats in het AFAS Theater in Leusden. Lees meer »

De nieuwe omgevingswet.

De nieuwe omgevingswet. Gaat het echt gebeuren op 1 januari 2023? Lees meer »