7.3

Tjeerd Kooy genomineerd voor de Geo Prestige Award 2020!

Datum: 17 nov. 2020

Met veel trots hebben wij vernomen dat onze directeur Tjeerd, samen met 1 andere kandidaat, is genomineerd voor de Geo Prestige Award 2020 van Geo-Informatie Nederland (GIN). Tjeerd Kooy, Rogeo BV en Planviewer BV.

Hij is hiervoor gekozen vanwege zijn 25 jaar werkervaring binnen Geo-informatica en de Ruimtelijke Ordening. Vooral voor zijn diepgaande kennis, zijn nimmer aflatende enthousiasme voor het vak en zijn ondernemerschap worden door het GIN gezien als een duidelijke pré. 

ROgeo – Grondige Geo-Specialisten, het bedrijf waarmee Tjeerd begon in 2004, kreeg steeds vaker de vraag om op een interactieve manier kaarten leveren zonder dataverlies. Zo is Planviewer ontstaan en op deze wijze heeft Tjeerd (ondertussen met een team van enthousiaste medewerkers) ervoor gezorgd dat zowel bedrijven als particulieren, iedere dag weer voorzien worden van onze, steeds verder uitbreidende, data en producten. 

Kijk op de site van Geo-informatie Nederland voor meer informatie.

Stemmen kan tot 20 november.

Stem nu op Tjeerd. 

Vaarwel 2020, welkom 2021

Het afgelopen jaar was wederom een dynamisch jaar waarin we prachtige, nieuwe producten hebben ontwikkeld, ons platform verder hebben geoptimaliseerd...

Kerstactie

Doe je mee met onze kerstactie?

Tjeerd Kooy tweede Geo Prestige Award 2020

Tjeerd Kooy tweede Geo Prestige Award 2020