Wijzigingen 2021 | Prijzen en voorwaarden

Datum: 19 nov. 2020

Het afgelopen jaar was wederom een dynamisch jaar waarin we prachtige, nieuwe producten hebben ontwikkeld, ons platform verder hebben geoptimaliseerd en veel nieuwe klanten hebben mogen ontvangen.  

De klanten van onze webshop bleken vooral behoefte te hebben aan ons Maatvoering Perceel product en doordat veel mensen thuisbleven in de vakantie, was ons Verbouwpakket ongekend populair! 

De zakelijke markt vond ons in de KIK-koppeling (de akte-koppeling met het Kadaster) waardoor veel van onze klanten efficiënter kunnen werken. Maar ook onze viewer (kaart) in combinatie met onze eigen locatiedata bleek steeds vaker opgevraagd te worden. Vooral onze Webservices (Data, Maps en Product API’s) bereiken steeds meer grote organisaties die graag gebruik maken van onze diensten hierin. 

Dit jaar is ons team uitgebreid met 3 nieuwe collega’s en we zijn nog groeiende! 

Maak kennis met: 

Het nieuwe jaar kent weer prima vooruitzichten! Op de planning voor begin 2021 staat onder andere een aanpassing van onze website, waardoor onze Webservices wat makkelijker te vinden zijn. We zullen nieuwe producten aanbieden binnen het segment Product API’s. En nog veel meer! 

Maar misschien wel het belangrijkste nieuws voor het nieuwe jaar; onze tarieven wijzigen per 2021!  

Doordat we een sterke groei doormaken, kunnen we onze tarieven voor de Webservices (API’s) nog interessanter voor je maken. Wij vinden het namelijk belangrijk dat we samenwerken met onze klanten. Dit houdt in dat als klanten meer bestellen, wij lagere prijzen kunnen hanteren.  En ook dit jaar blijven we trouw aan het feit dat we geen abonnementen aanbieden. Je betaalt enkel wat je gebruikt. Wel zo eerlijk nietwaar? 

In de prijslijst 2021 (onderaan de pagina) vind je een overzicht van de nieuwe tarieven, de nieuwe producten en uiteraard onze nieuwe Algemene voorwaarden. 

Laten we er gezamenlijk wederom een mooi jaar van maken! 

Nieuw! Woningwaarderapport

Nieuw! Woningwaarderapport. Het rapport  helpt koper of verkoper van een woning met het besluitvormingsproces rondom de koop/verkoop va...

De nieuwe Webservice omgeving is klaar!

Misschien heb jij het al gezien, onze data-afdeling is een Webservice omgeving geworden! De afgelopen periode...

Het eerste kwartaal van 2021

Het eerste kwartaal van 2021 zit erop, een mooi moment om te kijken naar de cijfers. In het eerste kwartaal hebben meer dan 700 duizend mensen onze we...