Vaarwel 2020, welkom 2021

Datum: 23 dec. 2020

Het afgelopen jaar was wederom een dynamisch jaar waarin we prachtige, nieuwe producten hebben ontwikkeld, ons platform verder hebben geoptimaliseerd en veel nieuwe klanten hebben mogen ontvangen.  

De klanten van onze webshop bleken vooral behoefte te hebben aan ons Maatvoering Perceel product en doordat veel mensen thuisbleven in de vakantie, was ons Verbouwpakket ongekend populair! 

De zakelijke markt vond ons in de KIK-koppeling (de akte-koppeling met het Kadaster) waardoor veel van onze klanten efficiënter kunnen werken. Maar ook onze Viewer (kaart) in combinatie met onze eigen locatiedata bleek steeds vaker opgevraagd te worden. Vooral onze Webservices (Data, Maps en Product API’s) bereiken steeds meer grote organisaties die graag gebruik maken van onze diensten hierin. 

Dit jaar is ons team uitgebreid met 3 nieuwe collega’s en we zijn nog groeiende! 

Maak kennis met: 

Het nieuwe jaar kent weer prima vooruitzichten! Op de planning voor begin 2021 staat onder andere een aanpassing van onze website, waardoor onze Webservices wat makkelijker te vinden zijn. We zullen nieuwe producten aanbieden binnen het segment Product API’s. En nog veel meer! 

Maar misschien wel het belangrijkste nieuws voor het nieuwe jaar; onze tarieven wijzigen per 2021 voor de Webservices (API’s)!  

Doordat we een sterke groei doormaken, kunnen we onze tarieven voor de Webservices (API’s) nog interessanter voor je maken. Wij vinden het namelijk belangrijk dat we samenwerken met onze klanten. Dit houdt in dat als klanten meer bestellen, wij lagere prijzen kunnen hanteren.  En ook dit jaar blijven we trouw aan het feit dat we geen abonnementen aanbieden. Je betaalt enkel wat je gebruikt. Wel zo eerlijk nietwaar? 

In de prijslijst 2021 (onderaan de pagina) vind je een overzicht van de nieuwe tarieven, de nieuwe producten en uiteraard onze nieuwe Algemene voorwaarden

Laten we er gezamenlijk een mooi jaar van maken! 

Met vriendelijke groet,
Diana Futselaar en de rest van team Planviewer

Planviewer doet de POLKA!

Planviewer OpenLayers Kaart Applicatie (POLKA)

De nieuwe omgevingswet; is het eindelijk zo ver?

De nieuwe Omgevingswet; is het eindelijk zo ver?  Er wordt natuurlijk al een aantal jaar (sinds 2015) gesproken over de nieuwe omgevingswet. H...

Fijne feestdagen en een succesvol 2022!

Fijne feestdagen en een succesvol 2022!