Hoe vind je de eigenaar van een woning?

Wie is de eigenaar van die woning? Of dat stukje grond? Hoe kan ik achterhalen wie de eigenaar is en met welke rechten ik rekening moet houden?

Mogelijkheden om de eigenaar te achterhalen?

Eigenaar van een woning

Een Eigenarenrapport opvragen doe je op basis van een adres of kadastraal perceelnummer. Je krijgt dan de naam van de eigenaar, kadaster eigendomsinformatie en ook gelijk opgave van het zakelijk recht (eigendom, erfpacht, etc.), en eventuele belemmeringen (rijksmonument, opstal olie/gas, etc), die op de opgevraagde locatie rusten. Wil je meer weten over een woning dan alleen eigendomsinformatie? Dan kan je beter een “Makelaarspakket” of “Woningpakket” opvragen.

Eigenaar van grond zonder adres

Om achter de eigenaar van een stukje grond zonder adres te komen, ga je naar de Kaart. Geef de dichtstbijzijnde adres op en navigeer dan naar het perceel waar je de eigenaar van wil weten. Klik op het perceel op de kaart. Aan de linkerzijde van de kaart zie je dan Eigenarenrapport.

product-image

Woningpakket

 24.95

Woning kopen of verkopen? Nu alle professionele informatie over een woning in 1 Woningpakket! Profiteer van de pakketkorting en betaal...

Woningpakket

 24.95

Woning kopen of verkopen? Nu alle professionele informatie over een woning in 1 Woningpakket! Profiteer...

Meer info Bestellen