Ons product: Luchtfoto

Op een luchtfoto van je eigen woning kun je zien hoe de omgeving er van bovenaf uitziet. Handig voor als je bijvoorbeeld een huis wil kopen en benieuwd bent hoe groot het perceel precies is.

Je ziet ook hoe de kadastrale grens loopt met de buren, handig voor als je een schutting wilt plaatsen. Of bestel een luchtfoto van een groot gebied; een superleuk cadeautje van iemands geboortegrond, plaats of buurt!

Actuele luchtfoto bestellen

Op de online luchtfoto staat een actuele situatie. De kadastrale grenzen worden maandelijks bijgewerkt. De luchtfoto wordt jaarlijks geactualiseerd. De situatie op de luchtfoto van jouw woning is dus maximaal een jaar oud.

Luchtfoto van je huis, straat of dorp

Je kunt een luchtfoto maken van een groot of een klein gebied. Een luchtfoto van jouw woning, een luchtfoto van de straat van je ouders of van een heel dorp; jij bepaalt.

Zo kom je aan de luchtfoto van jouw woning

Het bestellen van een luchtfoto van jouw woning of van een gebied is heel eenvoudig. Je bestelt de luchtfoto van een adres of een perceelnummer.

In stap 2 van het bestelproces kun je de grootte van het gebied op de luchtfoto selecteren. Dat doe je door het aangeven van het formaat en de schaal.

Bestel hier direct een luchtfoto

Via deze link kun je jouw luchtfoto direct bestellen. Je rekent online af en ontvangt de luchtfoto als pdf-bestand binnen enkele ogenblikken in je mailbox. Een luchtfoto van je huis laten maken was nog nooit zo gemakkelijk!