7.4

Ons product: Luchtfoto

Op een luchtfoto van je eigen woning kun je zien hoe de omgeving er van bovenaf uitziet. Handig voor als je bijvoorbeeld een huis wil kopen en benieuwd bent hoe groot het perceel precies is. Je ziet ook hoe de kadastrale grens loopt met de buren, handig voor als je een schutting wilt plaatsen. Of bestel een luchtfoto van een groot gebied; een superleuk cadeautje van iemands geboortegrond, plaats of buurt!

Actuele luchtfoto bestellen

Op de online luchtfoto staat een actuele situatie. De kadastrale grenzen worden maandelijks bijgewerkt. De luchtfoto wordt jaarlijks geactualiseerd. De situatie op de luchtfoto van jouw woning is dus maximaal een jaar oud.

Luchtfoto van je huis, straat of dorp

Je kunt een luchtfoto laten maken van een groot of een klein gebied. Een luchtfoto van jouw woning, een luchtfoto van de straat van je ouders of van een heel dorp; jij bepaalt. De prijs van de luchtfoto is afhankelijk van de grootte van het gebied. De grootte van de luchtfoto kan je zelf instellen in stap 2 van het bestelproces. Houd er wel rekening mee dat een luchtfoto met een schaal van 1:500 niet meer haarscherp is. Hoe groter de luchtfoto des te scherper het beeld is. 

Zo kom je aan de luchtfoto van jouw woning

Het bestellen van een luchtfoto van jouw woning of een luchtfoto van een gebied is heel eenvoudig. Je bestelt de luchtfoto van een adres of een perceelnummer. Weet je het perceelnummer niet, dan kun je dat opzoeken op de kaart.  In stap 2 van het bestelproces kun je de grootte van het gebied op de luchtfoto selecteren. Dat doe je door het aangeven van het formaat en de schaal van de online luchtfoto. Online zie je een blauw vlak op de kaart. Dat deel van de luchtfoto dat je ziet in het vlak, is het beeld dat je na afronding van de bestelling ontvangt als een pdf-bestand. Dit pdf-bestand kun je vervolgens bewaren, printen of delen.

Bestel hier direct een luchtfoto
Via deze link kun je jouw luchtfoto direct bestellen. Je rekent online af en ontvangt de luchtfoto als pdf-bestand binnen enkele ogenblikken in je mailbox. Een luchtfoto van je huis laten maken was nog nooit zo gemakkelijk!