Ons product: Woningpakket

Een woning koop of verkoop je niet elke dag. Het is dus verstandig om je goed in te lezen.

Met het Woningpakket krijg je woninginformatie zoals de eerdere verkoopprijs van een huis, het verkoopverleden van een huis, de kadastrale gegevens van een woning en de woninginformatie van het kadaster. Zo kun je bijvoorbeeld de afmetingen van de woning opzoeken en een waarde indicatie van de woning maken.

Huis kopen rechtstreeks van de eigenaar

Door een Woningrapport op te vragen, kun je goed voorbereid aan je onderhandelingen beginnen. Je hebt meer info over het huis en kan op basis van deze info de marktwaarde schatten van de woning. Dus je kunt goed een reële vraagprijs van de woning bepalen. Ook als het huis te koop is rechtstreeks van de eigenaar. Of als jij zelf je woning wilt verkopen zonder makelaar.

Deze informatie krijg je over een woning:

  • Eigendomsakte; de koopakte
  • Indicatieve vraagprijs op basis van verkochte referentiewoningen
  • Woning o.a. volume, oppervlakte, hoogte, administratieve brondata
  • Eigendomssituatie o.a. eigenaren, laatst betaalde koopsom
  • Hypotheek
  • Perceel o.a. oppervlakte, kadastrale grenzen, ligging
  • Bestemmingsplan o.a. bestemming, bouwvlak en bouwregels
  • Visualisatie van de situatie
  • Toelichting op de informatie en de bronnen

Het Woningpakket bevat alle relevante data die je nodig hebt om zelf een woning te kopen of verkopen. Van de eigendomsakte tot kadasterdata, geo-informatie en hypotheekinformatie. Alle bovenstaande rapporten ontvang je overzichtelijk in één pakket. Het Woningpakket is ook beschikbaar voor andere gebouwen zoals bedrijfspanden of horecagelegenheden.

Pakketkorting voor alle woninginformatie in één

De rapporten die deel uitmaken van het Woningpakket zijn ook los te bestellen, maar het totaalpakket is goedkoper. Bestel je het woningpakket, dan krijg je pakketkorting en betaal je maar €39,95. Als je alle rapporten (Eigendomsakte, Vraagprijsrapport, Eigenarenrapport, Percelenrapport, Hypotheekrapport, Gebouwrapport en Bestemmingspakket) los koopt, ben je €79,39 kwijt. 

Hoe kan ik het Woningpakket bestellen?

Via deze link kun je het Woningpakket direct bestellen. Je rekent online af en ontvangt vervolgens een downloadlink voor een zip-bestand met alle rapporten in je mailbox. Handig toch?