5 redenen om een Wahoo fietscomputer aan te schaffen

Nu het gebruik van telefoons tijdens het fietsen verboden is en dit zelfs een boete van 95,- als gevolg kan hebben. Is het erg lastig geworden om tijdens het fietsen de navigatie te bekijken. Bij elke kruising speelt de twijfel weer op: Moet er afgeslagen worden of was het toch de volgende? Dit zorgt ervoor dat er telkens opnieuw moet worden gestopt om de navigatie te bekijken. Maar gelukkig is hier een oplossing voor: de Wahoo fietscomputer, deze fietscomputer kan verbonden worden met de smartphone. Hierdoor kan de route eenvoudig vanaf het stuur afgelezen worden. Dit apparaat kan je niet alleen helpen met de navigatie maar heeft ook nog vele andere functies die het fietsen een stuk aangenamer maken. Hierbij 5 redenen om de Wahoo fietscomputer aan te schaffen.

1. Live locatie delen met vrienden en familie

Met de Wahoo fietscomputer raken jouw vrienden en familie je nooit kwijt. De fietscomputer heeft een optie om jouw live locatie te delen voor hoelang en met wie jij maar wilt. Hierdoor is het zo’n ramp nog niet als je op vakantie toch net wat langer wilt blijven staan bij die ene mooie waterval. Want door de LiveTrack functie vindt je familie of vriend jouw toch gemakkelijk weer terug.

2. Fietsrit opslaan en delen

Doordat de fietscomputer eenvoudig te verbinden is met andere apparaten, door middel van het gebruik van wifi, bluetooth en ANT+, kan de afgelegde fietsroute eenvoudig worden opgeslagen. Wil jij je fietsroute delen op sociaal media? Dan kan je dat doormiddel van de verschillende verbindfuncties de route op jouw smartphone of laptop zetten om deze zo gemakkelijk te plaatsen op het gewenste platform.

3. Zelf de pagina’s bepalen

De fietscomputer maakt gebruik van pagina’s. Deze pagina’s zijn eenvoudig zelf te beheren, zo kun jij bepalen welke van de 187 functies je regelmatig wilt gebruiken. Kies er dan voor om de bijbehorende pagina’s daarvan te openen om zo alles eenvoudig bij de hand te hebben.

4. Het eenvoudig koppelen van sensoren

Als je in bezit bent van een hartslag, cadans of snelheidssensor dan is het mogelijk om deze eenvoudig aan de fietscomputer te koppelen. Door deze te koppelen krijg je meer inzicht over de manier van bewegen, hartslag en de snelheid die je rijdt tijdens de fietsrit.

5. Gemakkelijk te bevestigen

De fietscomputer is eenvoudig aan je stuur te bevestigen met een van de bijgeleverde houders: de stem mount & de out-front mount. Bevalt de bevestiging aan het stuur en wil jij nou ook je telefoon aan het stuur kunnen bevestigen? Dan kun je kiezen om de Pokkie mee bestellen. De pokkie is een universele telefoonhouder waar iedere smartphone gemakkelijk in geplaatst kan worden, om zo de meldingen vanaf je fietsstuur af te kunnen lezen.