Alternatief voor Google Maps

Waarom is de kaart van Planviewer een goed alternatief voor Google Maps?

Al sinds de start van onze organisatie gebruikt Planviewer een eigen kaartviewer die we onze klanten aanbieden. Het is de basis waaruit ons bedrijf ontstaan is! Al onze kennis hebben we in een Kaartviewer verwerkt. Waarom?

Het biedt namelijk enorm veel voordelen voor jou;

  • Bespaar 60% tijd aan administratieve handelingen
  • Voorkom schade door incorrecte of verouderde informatie
  • Blijf jouw concurrenten voor door gebruik te maken van de nieuwste datatechnieken
  • Efficiënt, binnen een half uur heb je al een kant-en-klaar product en kun je meteen aan de slag
  • Voordeliger dan enig andere viewer via API. De eerste 3 maanden krijg je namelijk 50.000 gratis calls
  • Veiligheid, je hebt al jouw geodata veilig op 1 plek
  • Gratis hulp van onze supportdesk bij de implementatie

Je kunt het gebruiken voor verschillende toepassingen. Misschien vind je het leuk om eens te onderzoeken hoe het gesteld is met de energielabels in ons land. Onze klant ROgeo onderzocht het. In plaats van de energielabels, kun je er natuurlijk iedere laag in toevoegen die je zelf wil, zolang het technisch mogelijk is.

Meer dan 1500+ kaartlagen

Planviewer biedt een aantal standaard basislagen die je kunt gebruiken zoals een luchtfoto, stratenplan, kadastrale grenzen, gebouwen en bestemmingsplannen. Technisch gezien ondersteunen wij wms, wfs en wmts, vectorlagen, shp bestanden en IMRO gml's. Hierdoor kun je zo goed als iedere kaartlaag van PDOK toevoegen. Bekijk de ontelbare mogelijkheden van PDOK.

Maar je zou het ook kunnen gebruiken om alle locaties van jouw winkels in kaart te brengen, met alle adresgegevens erbij. Of een kaart waarop je alle gebouwinformatie of eigenaren van NL kunt vinden.

Hoe is de Kaartviewer aan te maken?

Via het dashboard van Mijn Planviewer is een Kaartviewer aan te maken. Hier vindt je ook de code om de kaartviewer te implementeren in een andere webomgeving.

Wil je veel Kaartviewers aanmaken of wil je meer koppeling met jouw webomgeving, gebruik dan de API. De API-key en documentatie is ook te vinden in het dashboard onder Mijn Planviewer.

 

Ideeën zijn er genoeg. Misschien heb je zelf ook een idee maar lukt het je niet helemaal zelf om het voor elkaar te krijgen. Als dat zo is, neem contact met ons op, wij helpen je graag!