De NieuwbouwMonitor

De nieuwste ontwikkeling van Planviewer

Wij presenteren met trots de Nieuwbouwmonitor, een innovatieve ontwikkeling op basis van Webservices van Planviewer. De basis van dit platform zijn de API's van Planviewer. De Kaartviewer, Locatiedata, Kadaster koppeling en de Rapporten gecombineerd met de kennis en ervaring van Rogeo. De NieuwbouwMonitor is een onmisbare tool voor iedereen in de vastgoedsector.

Wat is de Nieuwbouwmonitor?

De Nieuwbouwmonitor biedt gedetailleerde inzichten in actuele en toekomstige nieuwbouwprojecten in Nederland. Met de meest uitgebreide dataset en geavanceerde monitoringstechnieken stelt dit platform gebruikers in staat om strategische beslissingen te nemen op basis van betrouwbare gegevens en diepgaande analyses.

Hoe is de NieuwbouwMonitor tot stand gekomen?

De basis bestaat uit de onderstaande API's. De basis is uitgebreid met data uit kwalitatief onderzoek naar Nieuwbouwprojecten in Nederland door Rogeo.

Over Planviewer en Rogeo

Planviewer is een toonaangevend platform voor geografische tools en -data, dat organisaties helpt locatie data inzichtelijk te maken om gefundeerde beslissingen te nemen. 
Rogeo, ons moederbedrijf, brengt decennia aan ervaring in de gebiedsontwikkeling. Hun expertise in projectontwikkeling en innovatieve idee├źn stelt ons in staat om te laten zien wat de mogelijkheden zijn met de API's van Planviewer.

Innovatie

Ben je klaar om jouw organisatie door innovatie naar een hoger niveau te tillen? Bezoek de Nieuwbouwmonitor voor de mogelijkheden van de Planviewer producten of neem contact op met ons team voor om de mogelijkheden voor jouw organisatie te bespreken.

Neem vandaag nog contact op of meld je aan voor de Webservices.

Ga naar de NieuwbouwMonitor.nl

Wil je meer lezen over de Webservices? Ga dan naar www.planviewer.nl/p/webservices

088-7006060 info@planviewer.nl Demo aanvragen