Kan het controleren en aanvullen van gebouwgegevens niet eenvoudiger?

Weg met het handmatige! Laat de programma’s het werk voor je doen.

Op allerlei manieren worden bij werkzaamheden bij bedrijven handmatig controles uitgevoerd op kenmerken van gebouwen zoals woningen, kantoren, fabrieken, agrarische gebouwen e.d. Het handmatige proces is foutgevoelig en tijdrovend. De behoefte om het handmatige uit het proces te halen is aanwezig en inmiddels ook de middelen!

Aantal voorbeelden:

  • De verzekeringsmaatschappijen willen graag de risico’s in kaart hebben van het gebied rondom het gebouw voordat zij een gebouw gaan verzekeren.
  • Financiële instellingen willen graag zekerheid omtrent het eigendom, de mogelijke belemmeringen en de begrenzing van het te financieren pand.
  • Agrarische makelaars willen tools om eenvoudig de oppervlakte van de agrarische gebouwen te splitsen van het totale aantal m2 van het agrarische project (onbebouwd/bebouwd).
  • Softwarebedrijven /developers die systemen onderhouden /bouwen voor taxateurs en/of makelaars willen het werk van hun klanten vereenvoudigen door in die systemen tools aan te bieden om vastgoedinformatie geautomatiseerd aan te bieden.

Zo zijn er nog wel meer voorbeelden te noemen waarbij op grote schaal handmatig locatiegegevens gecontroleerd/aangevuld worden.

Hoe mooi zou het zijn als je de handmatige werkzaamheden drastisch kunt verminderen?

Dat kan! Van alle hiervoor genoemde voorbeelden zijn data- en kaarten sets beschikbaar en kunnen bevraagd worden via onze Webservices. Ideaal om te combineren met je eigen (geo)data. Of je nu dynamisch wil werken met kaarten, jouw data wil verrijken met ontbrekende gegevens, of je wil slim producten integreren in jouw applicatie, door de geboden API’s zorgt het bij jou voor een efficiënter en slimmer proces om meerwaarde uit de grote hoeveelheden beschikbare data te halen.

Neem alvast een kijkje op onze Webservices pagina. Wil je gelijk proeven? Dat kan. Je betaalt alleen voor het gebruik.

KIJK HIER VOOR DE WEBSERVICES PAGINA