Kan ik overlast door wegwerkzaamheden verwachten?

Datum: 15 nov. 2018

Je vertrekt nét op tijd naar je werk en dan loop je vast op een omleiding. Of je straat blijkt ineens drie weken niet bereikbaar te zijn omdat de weg vernieuwd wordt. Dat had je wel even eerder willen weten! Dat kan met het Alert Lokale Bekendmakingen. Wegafsluiting

Vroegtijdig op de hoogte

Met het PlanAlert krijg je automatisch een seintje wanneer er een vergunning wordt aangevraagd voor werkzaamheden of activiteiten in jouw woonomgeving. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan.

Wanneer je het vermoeden hebt dat de afgelopen 6 weken een melding van de overheid is geweest over een wegafsluiting, dan biedt het Vergunningenrapport uitkomst.

De PlanAlert brengt je automatisch op de hoogte van aangevraagde of afgegeven vergunningen in jouw buurt.Ook van wegafsluitingen. 

In het verleden afgegeven vergunningen

Vergunningen die langer dan 6 weken geleden zijn afgegeven, staan niet in het Vergunningenrapport. Deze kun je wel terugvinden op de Planviewer website. Kijk daarvoor bij het onderdeel ‘zoeken op trefwoord’ en vul de zoekterm "wegafsluiting" en een plaatsnaam in. Deze historie gaat terug tot 2011.