Vroeger was alles beter!

Natuurlijk was het vroeger niet allemaal beter, maar met wat er allemaal op de wereld gaande is, is het soms fijn om terug te denken je jeugd.

Het buiten spelen met de buurtkinderen. Knikkeren, stoepranden, touwtjespringen, verstoppertje en tikkertje deden we allemaal. We gingen de hele wijk door en maakten allerlei avonturen mee.

Hoe ziet jouw wijk er nu uit?

De komende jaren wordt er veel bijgebouwd in ons land. De plannen van de overheid zijn ambitieus. In totaal moeten er zo'n 900.000 woningen bijkomen en in de Bouwagenda staat dat de woningbouw versneld wordt tot 100.000 woningen per jaar!

Maak een herinnering met een luchtfoto

De kans is aanwezig dat de wijk waarin jij vroeger speelde al veranderd is. En als dat nu nog niet zo is, dan zal dat wellicht op termijn gebeuren.

Daarom kan het fijn zijn om nu alvast een herinnering te maken door middel van een luchtfoto!

Met onze luchtfoto kun je de hele omgeving van bovenaf bekijken. Alle kadastrale grenzen staan erop dus je ziet ook meteen hoe je wijk was opgebouwd.

Hoe bestel je hem?

Ga naar www.planviewer.nl/producten/luchtfoto en vul een adres in. Klik op de knop bestellen. Vervolgens klik je op de knop “Winkelwagen”. Je krijgt nu de optie om de grootte van de foto in te stellen. Kies aan de linkerkant het formaat en ga daarna naar “Stap 3”. Hier kun je de bestelling afronden en binnen enkele minuten ontvang je de foto in je mail. Heel makkelijk!