Ons product: CAD kaarten pakket

Als bouwtechnisch tekenaar, architect of tuinarchitect heb je goede, betrouwbare kaarten nodig om je projecten te kunnen doen.

Kadaster stafkaarten, kaarten in autoCAD, GIS, kadasterkaarten in dwg of technische dwg tekeningen bijvoorbeeld. Hier kun je makkelijk de autocad kaart opvragen en downloaden. Zo kun je de kadastrale kaart bewerken, de perceelgrenzen in dwg zien en de kadastrale kaart importeren in autocad.

Kadasterkaart dwg download of bestemmingsplan in dwg

Met het CAD kaarten pakket krijg je de Ruimtelijke plankaart, Percelenkaart en Gebouwenkaart. Zo heb je in één klik alle benodigde informatie compleet in jouw tekenprogramma voor onderzoek of verdere bewerking. Je kunt direct de kadastrale gegevens downloaden en aan de slag met de CAD tekeningen van het kadaster. De perfecte basis voor elk geslaagd project of ontwerp.

Deze gegevens krijg je in het CAD kaarten pakket:

Digitale datasets:

  • Kadastrale percelen
  • Gebouwen
  • Bestemmingsplannen (bouwvlak)*

*alleen ruimtelijke plannen beschikbaar gepubliceerd na 1-1-2010.

Snel en makkelijk kadasterkaarten downloaden

Met de actuele en nauwkeurige datasets ga je voortvarend van start. Je bespaart tijd bij de start van jouw project en voorkomt problemen achteraf. Het CAD kaarten pakket bestellen, is heel gemakkelijk. Binnen enkele kliks ontvang je het bestemmingsplan, het gebouwcontour en de kadastrale grenzen in CAD (dxf, dwg) en GIS (Shape) formaat op de coördinaten van een door jou geselecteerd gebied.

Hoe kan ik het CAD kaarten pakket bestellen?

Via deze link kun je het CAD kaarten pakket direct bestellen. Als je het product in de winkelwagen plaatst, geef je een adres of kadastraal nummer op. Heb je deze informatie niet, dan kun je bestellen via de kaart.

In stap 2 van het bestelproces kan je zelf het gebied instellen zodat je jouw hele project in beeld krijgt. Je rekent online af en ontvangt vervolgens een downloadlink voor een zip-bestand in je mailbox. Een kadastrale kaart als CAD bestand, handig toch?