Ons product: Verbouwpakket

Als je gaat verbouwen, wil je weten of je een bouwvergunning nodig hebt of hoeveel oppervlakte je mag bebouwen. Want het maakt nogal verschil, een uitbouw van 9 x 3 m of een uitbouw van 3 x 3 m, toch?

Met het Verbouwpakket krijg je alle gegevens die je nodig hebt over bouwen zonder vergunning zonder boete, regels met betrekking tot een aanbouw, over een bouwvergunning aanvragen en advies voor vergunningsvrij bouwen.

Antwoord op je vragen rondom het verbouwen van je eigen woning

Met het Verbouwpakket kun je vragen beantwoorden zoals: hoeveel mag ik vergunningsvrij aanbouwen, wanneer mag je vergunningsvrij bouwen, waar heb je een bouwvergunning nodig, mag ik uitbouwen, hoeveel m2 mag ik bouwen zonder vergunning, wat is het bebouwingsgebied, mag ik vergunningsvrij een recreatiewoning bouwen, kan ik een extra slaapkamer en badkamer in de tuin plaatsen, hoe zit het met een serre aanbouwen en een bouwvergunning, mag ik een vergunningsvrije garage bouwen en is een sauna plaatsen in de achtertuin vergunning plichtig?

Alles over vergunningsvrij bouwen en het bebouwingsgebied

Met het Verbouwingspakket kun je het bebouwingsgebied berekenen, de bouwvergunning checken en indien nodig de aanvraag voor een bouwvergunning doen, het achtererfgebied bepalen en het bouwvlak perceel bepalen. Je krijgt een kadastertekening met maten, je kunt een check doen voor vergunningsvrij bouwen en de planning van je verbouwing maken. Kortom; alles om goed voorbereid te zijn voor je aanbouw, uitbouw of verbouwing. De ideale hulp bij zelfbouw en stap 1 in het stappenplan woning bouwen!

Welke gegevens krijg je in het Verbouwpakket?

  • Bestemmingsrapport*
  • Maatvoering Perceel
  • Percelenrapport
  • Luchtfoto
  • Stappenplan verbouwen

*Indien het Bestemmingsrapport niet via Planviewer leverbaar is, vind je uitleg waar je het bestemmingsplan kunt vinden. 

Hoe kan ik het Verbouwpakket bestellen?

Via deze link kun je het Verbouwpakket direct bestellen. Je rekent online af en ontvangt het Verbouwpakket met alle gegevens over wat je mag bouwen op je perceel als PDF in je mailbox. Alles over vergunningsvrije bouwwerken, bouwbesluiten en je erfgrens in één keer in huis, handig toch?