Zijn er evenementen in mijn woonomgeving?

Je woont in een heerlijk huis, in een rustige omgeving. Dan sta je gek te kijken als er ineens een dancefestival naast de deur wordt gehouden. Als er evenementen zijn of komen in jouw directe woonomgeving, wil je dat op tijd weten.Evenement

Vroegtijdig op de hoogte

Met het Alert Lokale Bekendmakingen krijg je automatisch een seintje wanneer er een vergunning wordt aangevraagd voor jouw woonomgeving. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan. Blijf automatisch op de hoogte van aangevraagde of afgegeven vergunningen in jouw buurt met de PlanAlert.

Wanneer je iets wilt weten over een specifiek adres, bijvoorbeeld of er wel een vergunning is verleend voor die grote uitbouw, biedt het Vergunningenrapport uitkomst. In een Vergunningenrapport staat of er de afgelopen 6 weken vergunningen zijn aangevraagd en afgegeven voor een specifieke locatie.

In het verleden afgegeven vergunningen

Vergunningen die langer dan 6 weken geleden zijn afgegeven, staan niet in het Vergunningenrapport. Deze kun je wel terugvinden op de Planviewer website. Kijk daarvoor bij het onderdeel ‘zoeken op trefwoord’ en vul de zoekterm vergunningen in. Deze historie gaat terug tot 2012.