Ons product: Maatvoering Perceel

Er zijn verschillende redenen waarom je kadastergegevens wil opzoeken. Misschien wil je de maten van je perceel weten voor het plaatsen van een nieuwe schutting. Je wil de erfgrens meten in verband met een conflict met de buren. Of je wil de exacte kadastrale afmetingen van het perceel weten voor de aankoop van een woning. Alle kadastrale maten van jouw perceel kun je vinden je in ons product Maatvoering Perceel. Hiermee kun je zelf online de kadastergegevens over de oppervlakte (m²) van een perceel, de maten van je perceel en de erfgrenzen bekijken.

Kadastrale kaart met maatvoering

Als je het rapport Maatvoering Perceel bestelt, krijg je een officiële kadastertekening met maten. Zo zie je direct je kavelgrootte in vierkante meters volgens het kadaster, de kadastrale plattegrond, de kadastrale erfgrens, de perceelafmetingen en de perceeloppervlakte. Hiermee kun je online eenvoudig zelf de erfgrens meten en zie je bijvoorbeeld de afmeting van je tuin. De kadastrale gegevens zijn heel handig om de erfgrenzen inzichtelijk te maken of de kadastrale erfgrens te bepalen.

Maatvoering Perceel: inzicht in kadastrale gegevens

Het rapport Maatvoering Perceel geeft je direct inzicht in de kadastrale maten en de ligging van jouw (toekomstige) perceel. Het rapport bestaat uit officiële kadastrale gegevens van het Kadaster. De kaart is op schaal en geeft je eenvoudig en snel inzicht in de kadastrale grenzen, de maten van je perceel en de gebouwen die bekend zijn bij de gemeente. De meegeleverde luchtfoto geeft je inzicht in de omgeving.

Deze gegevens krijg je in het rapport Maatvoering Perceel:

  • Kadastrale kaart met maten van jouw perceel
  • Afstanden van de bebouwing tot de kadastrale grens
  • Luchtfoto zodat je situatie van boven kan bekijken
  • Coördinaten van de grenzen (gps en x/y)
  • Perceelviewer voor online afstand meten
  • Informatie direct vanuit Kadaster en gemeentelijke administratie

Hoe kan ik het rapport Maatvoering Perceel bestellen?

Via deze link kun je het rapport direct bestellen. Je rekent online af en ontvangt de kadastrale kaart met maatvoering vervolgens als PDF direct in je mailbox.