Weet u nog wat de exacte grenzen zijn van uw tuin?

Ben je op zoek naar de kadastrale grenzen van jouw tuin? Deze kadaster grenzen zijn belangrijk als je een aanbouw wilt realiseren, een tuinhuis wilt plaatsen of om een conflict met buren te voorkomen bij het plaatsen van een schutting.

Perceelsgrenzen

De perceelsgrenzen van jouw terrein worden netjes geregistreerd in het register van Kadaster. Ondanks dat, kan het zijn dat je niet meer precies weet waar jouw tuin begint of eindigt. Ons product Maatvoering Perceel geeft je de afmetingen van een perceel en een indicatie van de ligging van jouw erfgrens. Daarnaast bevat het rapport een luchtfoto om zelf de ligging van de erfgrens te bepalen. De maatvoering is in meters.

Landmeter

Wanneer je globaal de grenzen van jouw perceel wilt achterhalen of in goed overleg met jouw buren een schutting gaat plaatsen of nieuwe beplanting wilt aanbrengen dan heb je geen juridische dekking nodig. Dan is een Maatvoering Perceel voldoende. Heb je wel juridische dekking nodig, schakel pas dan een landmeter in.

In het Maatvoering Perceel zijn duidelijk in kaart gebracht! Je hebt geen bouwtechnische kennis nodig om de informatie toe te passen. Je kan direct aan de slag.

 

product-image

Verbouwpakket

 59.98

Heb je bouw- of verbouwplannen? Wil je jouw huis energiezuinig maken? Start jouw bouwplan met een goede voorbereiding.

Verbouwpakket

 59.98

Heb je bouw- of verbouwplannen? Wil je jouw huis energiezuinig maken? Start jouw bouwplan met een goede...

Meer info Bestellen