Geo- en vastgoeddata op locatie:

Workshop "Bestemmingsplannen" op de Dag van het Vastgoed.

Datum: 2 nov. 2018

Altijd al willen weten wat u als adviseur met bestemmingsplannen kunt doen? Lees meer »

Zijn er evenementen in mijn woonomgeving?

Datum: 25 okt. 2018

Je woont in een heerlijk huis, in een rustige omgeving. Dan sta je gek te kijken als er ineens een dancefestival naast de deur wordt gehouden. Lees meer »

Wat is een goede vraagprijs voor deze woning of voor dit appartement?

Datum: 19 okt. 2018

Wanneer je je woning of appartement wil verkopen, wil je direct een goede vraagprijs bepalen. Want zit je te laag, dan doe je jezelf te kort. Zit je te hoog, dan prijs je je uit de markt. Lees meer »

Wat heeft de huidige bewoner betaald voor deze woning?

Datum: 19 okt. 2018

Je hebt een leuke woning op het oog, maar is de vraagprijs wel reëel? Lees meer »

Hoe kan ik bezwaar maken tegen de plannen?

Datum: 23 aug. 2018

Je komt erachter dat de buren een vergunning hebben aangevraagd voor de bouw van een enorme schuur in de achtertuin. Je bent het er niet mee eens en wilt bezwaar maken. Lees meer »

Mag ik een gedeelte van mijn perceel verkopen?

Datum: 21 aug. 2018

Stel je hebt een mooie grote tuin, maar al dat onderhoud word je een beetje te veel. Je zou dan een deel van je perceel kunnen verkopen aan de buren die meer ruimte willen voor de trampoline van hun kinderen. Lees meer »

Wie is de eigenaar van deze woning?

Datum: 21 aug. 2018

Het lijkt zo logisch; je koopt een woning van de eigenaar. Toch kun je, helaas, niet altijd iedereen vertrouwen. Lees meer »

Het kopen van een woning in binnenstedelijk gebied

Datum: 21 aug. 2018

Zit je niet bij je buurman op de lip? In binnenstedelijk gebied kun je tegen andere problemen aanlopen dan in het buitengebied als je een woning gaat kopen. Lees meer »

Het kopen van een woning in het buitengebied

Datum: 21 aug. 2018

Lekker fris wonen met een vrij uitzicht? In het buitengebied kun je tegen andere problemen aanlopen dan in binnenstedelijk gebied als je een woning gaat kopen. Lees meer »

Waar vind ik bouwregels

Datum: 21 aug. 2018

Wil je zelf een huis bouwen of wil je je bestaande woning verbouwen? Check dan de bouwregels, want je wilt immers zeker weten of je op de door jou uitgekozen plek mag bouwen en binnen welke afmetingen. Lees meer »