Geo- en vastgoeddata op locatie:

over planviewer

BESTE BEZOEKER, FIJN DAT U DE PLANVIEWER WEBSITE BEZOEKT

Planviewer zoekt nog developers. Klinkt "Symfony je als muziek in de oren", reageer dan direct.

Onze missie 

Planviewer heeft als doel een compleet vastgoedportaal te zijn waar iedere gebruiker op een snelle en eenvoudige manier de informatie kan vinden die hij belangrijk vindt in het gewenste formaat voor zijn eigen behoefte.

Wat doet Planviewer

Onze visie 

Planviewer maakt geografische- en vastgoedinformatie voor iedereen toegankelijk op een interactieve en gebruiksvriendelijke manier. Veel gegevens zitten in databases bij grote (overheids)instanties en alleen te raadplegen door een kleine groep techneuten met specialistische software. Planviewer wil dat deze informatie breed, openbaar, transparant en eenvoudig toegankelijk is en door iedereen te gebruiken is voor zijn eigen doel.

Via het vastgoedportaal biedt Planviewer geo- en vastgoedinformatie  afgestemd op de gebruiker. Rapporten om te gebruiken voor onderbouwing, kaarten die antwoorden visualiseren of digitale kaarten als onderlegger voor een ontwerp. Daarnaast levert Planviewer geo-informatie via webbased kaartviewers en via webservices.

Onze principes

Planviewer streeft naar een kwalitatieve hoogstaande dienstverlening. Wij hebben gemak, snelheid en actualiteit hoog in het vaandel staan en wij werken er continu aan om een compleet en actueel beeld te bieden. Gebruiksgemak is een dagelijkse uitdaging in ons werk. Wij investeren in een stabiel en snel vastgoedportaal waar de gebruiker binnen enkele stappen bij de gewenste informatie is. Wij blijven dan ook continu in gesprek met onze gebruikers om het vastgoedportaal te verbeteren.

Onze werkwijze

Planviewer is gespecialiseerd in vastgoeddata  en geo-ict toepassingen. Via het vastgoedportaal Planviewer.nl, bieden wij geo- en vastgoedinformatie aan afgestemd op de gebruiker. De diensten van Planviewer zijn dynamisch en schaalbaar. Heeft u een specifiek behoefte aan bepaalde informatie, functionaliteiten of toepassing? Planviewer richt het voor u in.

Ons team staat u graag te woord

Planviewer BV is in 2010 opgericht door Holding Tens BV en is een zusterbedrijf van ROgeo BV. Rogeo BV is gespecialiseerd in geo-informatiemanagement bij ruimtelijke ontwikkeling. In de behoefte om kaarten aan de opdrachtgever te leveren op een interactieve manier en zonder data verlies, heeft ROgeo een webbased geo viewer ontwikkeld genaamd Planviewer.

Onze mensen zijn specialisten op het gebied van IT, geo-informatie, vastgoed- en projectmanagement. De specialisten leveren ieder voor zich een bijdrage op hun eigen vakgebied om tezamen een mooi eindproduct te realiseren, afgestemd op uw wensen. Of u nu voor het eerst met geo-informatie in aanraking komt of een expert bent op het gebied van geo-informatie, Planviewer heeft gesprekspartners op ieder niveau.

 

Workshop "Bestemmingsplannen" op de Dag van het Vastgoed.

Altijd al willen weten wat u als adviseur met bestemmingsplannen kunt doen? Lees meer »

Planviewer op NaVaCon 2018

Op 22 juni staat Planviewer op NeVaCon 2018 in Barneveld op standnummer 6. Kom langs en meld u aan voor onze workshop over Bestemmingsp... Lees meer »

Klinkt Symfony je als muziek in de oren? PHP-ontwikkelaar gezocht voor ons snelgroeiende team!

Planviewer BV - een dynamische start-up - zoekt een medior/senior developer om ons snelgroeiende tea... Lees meer »

twitter