over planviewer

Alle ruimtelijke- en vastgoedinformatie overzichtelijk bij elkaar, op basis van actuele en betrouwbare 'open data'. Direct antwoord op uw vraag, of deze nu gaat over het kopen of verkopen van een woning, het plaatsen van een aanbouw, het bewaken van de leefkwaliteit, het plannen van een bouwproject of het beheren van een portefeuille.

Ruimtelijke informatie voor iedereen

Planviewer is een compleet en actueel portaal met informatie over vastgoed in de ruimtelijke omgeving, waar u snel en eenvoudig antwoord vindt op al uw ruimtelijke vragen.

Wilt u zich voorbereiden op het kopen of verkopen van een huis, het bewonen of verbouwen van een woning, het bewaken van de kwaliteit van uw leefomgeving, of wilt u op de hoogte blijven van toekomstige veranderingen? Wij schrijven regelmatig nieuwe artikelen en nieuwsbrieven om u wegwijs te maken bij deze vragen.

Veel ruimtelijke informatie zit 'verstopt' in databases bij grote overheidsinstanties en zijn vaak alleen te raadplegen door een kleine groep techneuten. Planviewer ontsluit deze informatie voor iedereen, burgers en professionals, op heldere en transparante wijze. Via ons stabiele webportaal komt u binnen enkele stappen bij het antwoord op uw vraag.

Hierop bieden we compacte rapporten voor onderbouwing van uw keuzes, kaarten om situaties helder te visualiseren, en alerts die u attenderen op wijzigingen in uw omgeving. U kunt deze direct bestellen in onze webshop of een abonnement afsluiten. Zo kunt u gratis op de hoogte blijven van veranderingen rondom uw eigen woning!

Ook voor professionals hebben wij interessante diensten. Voor architecten en technisch tekenaars bieden wij CAD en GIS kaarten als onderlegger voor een ontwerp of het aanvragen van een bouwvergunning. Wilt u een bouwproject plannen of uw portefeuille beter beheren? Wij hebben geavanceerde abonnementen via 'PlanAlert' om veranderingen te monitoren, met daarin uitgebreide instelmogelijkheden. Daarnaast levert Planviewer interactieve kaarten en ontsluiten wij onze producten via diverse API oplossingen aan derden.

Ons team staat u graag te woord

Planviewer streeft naar kwaliteit en een hoogstaande dienstverlening. Wij werken er continu aan om het gebruiksgemak en de snelheid van ons webportaal te verbeteren. Heeft u een wens of een suggestie voor verbetering, aarzel dan ook niet om contact met ons op te nemen.

Onze diensten zijn dynamisch en schaalbaar, maar heeft u specifieke geografische vastgoedinformatie of functionaliteit nodig? Neem dan contact met ons op en wij richten het op maat voor u in. Onze mensen zijn specialisten op het gebied van ICT, geo-informatie, vastgoed- en projectmanagement. Binnen ons eigen vakgebied werken wij samen om een mooi eindproduct te realiseren afgestemd op uw wensen.

Planviewer BV is in 2010 opgericht door Holding Tens BV en is een zusterbedrijf van ROgeo BV (specialisten in geo-informatiemanagement). Om opdrachtgevers op een interactieve manier kaarten te leveren zonder dataverlies, ontwikkelde ROgeo een web-based geo-viewer, genaamd 'Planviewer', welke de basis was voor onze organisatie die online ruimtelijke informatie biedt.

Het Planviewer Platform

 

Detailhandel in bestemmingsplannen. Er kan meer dan u denkt.

In bijna alle bestemmingsplannen voor detailhandel zijn wel beperkingen te vinden dat bepaalde soorten detailhandel niet zijn toegestaan. Lees meer »

De bouwregels zijn nu nog makkelijker te vinden.

Wilt u snel aan de slag met de geldende bouwregels, dat kan nu nog sneller met de vernieuwde Ruimtelijke plankaart. Lees meer »

Nieuwe database voor agrarisch vastgoed in aantocht met o.a. data van Planviewer.

De Nederlandse Vereniging van Rentmeesters (NVR) en beroepsvereniging voor vastgoedspecialisten Vastgoedpro starten een database die rentmeesters, mak... Lees meer »

twitter