Planviewer, uw vastgoedportaal.

over planviewer

BESTE BEZOEKER, FIJN DAT U DE PLANVIEWER WEBSITE BEZOEKT

Onze missie

Planviewer heeft als doel een compleet vastgoedportaal te zijn waar iedere gebruiker op een snelle en eenvoudige manier de informatie kan vinden die hij belangrijk vindt in het gewenste formaat voor zijn eigen behoefte.

Onze visie

Planviewer maakt geografische- en vastgoedinformatie voor iedereen toegankelijk op een interactieve en gebruiksvriendelijke manier. Veel gegevens zitten in databases bij grote (overheids)instanties en alleen te raadplegen door een kleine groep techneuten met specialistische software. Planviewer wil dat deze informatie breed, openbaar, transparant en eenvoudig toegankelijk is en door iedereen te gebruiken is voor zijn eigen doel.

Via het vastgoedportaal biedt Planviewer geo- en vastgoedinformatie  afgestemd op de gebruiker. Rapporten om te gebruiken voor onderbouwing, kaarten die antwoorden visualiseren of digitale kaarten als onderlegger voor een ontwerp. Daarnaast levert Planviewer geo-informatie via webbased kaartviewers en via webservices.

Onze principes

Planviewer streeft naar een kwalitatieve hoogstaande dienstverlening. Wij hebben gemak, snelheid en actualiteit hoog in het vaandel staan en wij werken er continu aan om een compleet en actueel beeld te bieden. Gebruiksgemak is een dagelijkse uitdaging in ons werk. Wij investeren in een stabiel en snel vastgoedportaal waar de gebruiker binnen enkele stappen bij de gewenste informatie is. Wij blijven dan ook continu in gesprek met onze gebruikers om het vastgoedportaal te verbeteren.

Onze werkwijze

Planviewer is gespecialiseerd in vastgoeddata  en geo-ict toepassingen. Via het vastgoedportaal Planviewer.nl, bieden wij geo- en vastgoedinformatie aan afgestemd op de gebruiker. De diensten van Planviewer zijn dynamisch en schaalbaar. Heeft u een specifiek behoefte aan bepaalde informatie, functionaliteiten of toepassing? Planviewer richt het voor u in.

Ons team staat u graag te woord

Planviewer BV is in 2010 opgericht door Holding Tens BV en is een zusterbedrijf van ROgeo BV. Rogeo BV is gespecialiseerd in geo-informatiemanagement bij ruimtelijke ontwikkeling. In de behoefte om kaarten aan de opdrachtgever te leveren op een interactieve manier en zonder data verlies, heeft ROgeo een webbased geo viewer ontwikkeld genaamd Planviewer.

Onze mensen zijn specialisten op het gebied van IT, geo-informatie, vastgoed- en projectmanagement. De specialisten leveren ieder voor zich een bijdrage op hun eigen vakgebied om tezamen een mooi eindproduct te realiseren, afgestemd op uw wensen. Of u nu voor het eerst met geo-informatie in aanraking komt of een expert bent op het gebied van geo-informatie, Planviewer heeft gesprekspartners op ieder niveau.

Het Planviewer platform

Vacature Senior GEO-ICT developer

Jij werkt nauw samen met de Product Owner en externe development partijen aan de professionalisering van het platform. Je maakt deel uit van een klein... Lees meer »

Leuk huis gezien op de Open huizen dag? Wat te doen?

Leuk huis gezien op Open Huizen Dag? Wat te doen? Heb je op de Open Huizen Dag een leuk huis gezien? Wat is dan de volgende stap? Je wilt het huis... Lees meer »

Hoe koop je een huis met meer zekerheid?

Hoe koop je een huis met meer zekerheid? Krapte op de huizenmarkt. De prijzen stijgen en het aanbod staat onder druk. Je hebt een woning gevonden die... Lees meer »

twitter