Hoe ROgeo samen met Planviewer klanten ondersteunt bij gebiedsontwikkeling.

"Mijn ROgeo" is hét dossier voor elk gebiedsgerelateerd vraagstuk. Het is een service die is opgezet om met name planeconomen, juristen en taxateurs te ondersteunen bij het verkrijgen van gegevens over een gebied. Hiermee kan veel tijd worden bespaard en worden gegevens goed en veilig bewaard.

Hoe werkt het?

Door middel van onze kaartviewer selecteert u met een paar kliks een gebied. Van dat gebied kan een aantal zaken geautomatiseerd opgevraagd worden. Door data te combineren zoals de Kadastrale percelen, eigendommen, BAG, gepubliceerde ruimtelijke plannen en vigerende enkelbestemmingen, ontstaat er een visueel juridisch ondersteunend document. Dit is een goede basis om uw Gebiedsdossier op te bouwen, analyses en berekeningen mee te maken en te delen met uw projectteam en derden.

“Per project kan ik nu alle informatie direct inzien en delen met mijn collega's. Makkelijker wordt het niet!”

De belangrijkste voordelen

  • Zonder GISkennis zelf aan de slag
  • Snel, gemakkelijk en efficiënt
  • Deelbaar binnen uw organisatie of daarbuiten
  • Altijd relevante en actuele datalagen uit geselecteerde bronnen
  • Bij vragen altijd direct een ROgeo consultant beschikbaar

Welke Webservices van Planviewer worden hierbij gebruikt?

De Kaartviewer is een veel gebruikte tool die ROgeo haar klanten biedt om zaken op een kaart inzichtelijk te maken. Door middel van de Webservices Locatiedata wordt de kaart gevuld met relevante informatie zoals de vigerende enkelbestemmingen, de kadastrale grenzen en de gebouwen. De Kadaster Koppeling helpt met het opvragen van eigendommen binnen een bepaald gebied. Door het samenspel van alle Webservices en de de vakspecialisten binnen ROgeo kunnen zij een totaalpakket aan informatie bieden aan hun opdrachtgevers.