Het Nationale Locatie Platform

Planviewer is sinds 2010 het Nationale Locatie Platform.

Vanaf die datum heeft Planviewer historie opgebouwd van locatiedata. Op dit moment vertrouwen meer dan 300.000 bezoekers per maand op ons platform. Samen zijn ze goed voor meer dan 3 miljoen zoekacties naar een locatie. Deze cijfers staan nog los van het intensieve zakelijk gebruik door o.a. notariskantoren, financiële dienstverleners, makelaars, taxateurs, softwarebouwers, projectontwikkelaars en meer dan 100 gemeenten.

Schematisch overzicht over het platform Planviewer
Directeur Rogeo Tjeerd Kooy

Waarom Planviewer?

Tjeerd Kooy, de directeur van ROgeo, kreeg vanuit klanten de vraag om op een interactieve manier kaarten te leveren.

Omdat ROgeo altijd vanuit een juridische werkelijkheid een gebied visualiseert, bedacht Tjeerd een manier om dit op een correcte manier te doen, zonder dataverlies of fouten.

In de loop der jaren zijn de functionaliteiten geperfectioniseerd en uitgebreid met behulp van een gespecialiseerde groep developers en GIS/GEO specialisten.

Onze visie

Wij geloven in de toegankelijkheid van actuele en betrouwbare locatiedata, transparant en voor iedereen beschikbaar. Of je nu op zoek bent naar informatie over één locatie of een gebied met meerdere locaties, wij maken het inzichtelijk. Of je deze data nou voor eigen- of maatschappelijk belang inzet. Voor innovatie, een betere leefomgeving of om je processen efficiënter in te richten. Hét Nationale Locatieplatform helpt jou!

Visuele afbeelding over locatiedata

Wie zijn wij en waarom doen we dit?

Sommigen zullen ons nerds noemen. Anderen noemen ons slim en creatief. Het maakt ons niet uit. Zolang we maar écht een verschil kunnen maken in de bedrijvigheid van onze klant. We willen graag een waarde toevoegen voor onze relaties. Dit betekent dat we regelmatig contact hebben met elkaar. Zodat we weten op welke manier we de nieuwste technieken voor jou kunnen gebruiken. Daarmee kun jij als klant voorop lopen in de data-ontwikkelingen.

Om die reden zijn we altijd persoonlijk bereikbaar. Bij ons geen wachtrijmuziekjes of lange responstijden. We zijn er gewoon!

Bel ons op: 088 - 700 6060 Mail ons op: info@planviewer.nl

 

 

Werken bij ons?

Werken bij Planviewer betekent dat je je thuis voelt op een plek waar we werken met een aantal kernwaarden. We werken hier écht als een team. We hebben iedere morgen een stand-up voor het hele bedrijf en in de middag nog een stand-up voor de developers. Eens per twee weken is er een kennisuurtje waarin iemand van ons relevante kennis deelt met de anderen. Ook tweemaal per maand hebben we intern een verdiepingssessie over de producten en data die wij leveren. Als je een cursus wil volgen zodat jij je werk nóg beter kunt doen? Geen probleem! En natuurlijk doen we ook leuke dingen. Zo hebben we dit jaar gehoepeld (ja echt, met een hoepel en les van een circusartieste), zijn we gaan klootschieten en gaan we regelmatig ook uit eten of borrelen.

Op dit moment hebben wij geen concrete vacatures. Vind je toch dat je een aanvulling bent voor onze organisatie, mail dan jouw motivatie en cv naar Suzanne Huisman.

competenties werken bij Planviewer