Hét Nationale Locatie Platform

Al bijna 15 jaar helpt Planviewer organisaties en bedrijven binnen de publieke- en commerciële sector meer inzicht te verkrijgen in locaties en gebiedsontwikkeling. Samen met onze klanten zorgen we bijvoorbeeld voor een duurzame leefomgeving door data, techniek en kennis te combineren.


Dit doen we door onze locatiedata met eigen data samen te voegen in onze dynamische, interactieve kaartviewer of door kant-en-klare PDF rapporten te leveren zodat de fysieke omgeving voor ruimtelijke vraagstukken en haalbaarheidsanalyses gevisualiseerd worden

Meld je nu aan voor de Webservices!

De eerste 50.000 calls zijn gratis!*

* De eerste 3 maanden

Betaal alleen voor gebruik

De eerste 50.000 calls en 3 rapporten worden de eerste 3 maanden niet in rekening gebracht*. Dit geeft je de mogelijkheid om de Webservices te testen zonder geconfronteerd te worden met onverwachte kosten.

Bekijk onze prijslijst.

 

Start vandaag nog met testen!

  • Alle gespecialiseerde kennis, techniek en data veilig onder één dak
  • Bespaar hiermee 60% tijd aan administratieve handelingen
  • Risicobeperking. Voorkom schade door incorrecte of oude informatie
  • Je betaalt wat je gebruikt. Eerlijk en simpel
  • Klantenservice. Helemaal gratis, zonder wachtmuziekjes en direct bereikbaar! 088-7006060)

 

Gebruikers aan het woord

ROgeo aan het woord 
Lees meer
TaXapi, sneller taxeren met de handige taxatietool  Lees meer
Vastgoedpro aan het woord 
Lees meer

Inloggen

Zwak Sterk
De pincode is naar het opgegeven e-mailadres verstuurd

Locatiedata

Verrijk of valideer jouw platform, producten en processen met actuele locatiedata. Je krijgt directe toegang tot verschillende datasets.

Kadaster Koppeling

Directe toegang tot Kadasterproducten zonder zelf de koppeling te realiseren en te onderhouden. Voor eigen gebruik of om door te leveren.

Kaartviewer

Bekijk kaarten in jouw omgeving met de beproefde Planviewer techniek. Visualiseer je eigen data op de kaart samen met onze locatiedata en/of andere kaartaanbieders zoals PDOK (Overheidsdata).

Rapporten

Kant-en-klare (PDF) rapporten en kaarten in jouw huisstijl, opvragen en doorleveren via jouw platform. Direct en zeer snel actuele informatie over een specifieke locatie.