6.6

Kant-en-klare PDF rapporten

Binnen de Websevices van Rapporten, hebben wij al kant-en-klare PDF-rapporten beschikbaar gemaakt. Deze rapporten kunnen voorzien worden van een eigen logo en zijn zeer geschikt voor wederverkoop.

  • Kant-en-klare rapporten en kaarten in PDF-formaat
  • Snel en makkelijk te implementeren in jouw eigen platform/ CRM
  • Data omgezet naar begrijpelijke tekst
  • Ondersteunende visualisaties
  • Eigen logo mogelijk
  • Locatie-ingave naar eigen voorkeur

Op dit moment zijn er 5 rapporten beschikbaar. 

Percelenrapport.
Dit rapport is het equivalent van het uittreksel kadastrale kaart van het Kadaster. Dagactueel. Het NWWI, het instituut voor het valideren van taxatierapporten accepteert het Percelenrapport voor een taxatie.

Bestemmingsplankaart
Een kaart wat de bestemming van een locatie toont. In één oogopslag zie je aan de kleur op de kaart welke enkelbestemming het heeft. In de legenda zie je dan of het "geel' van Wonen is of "paars" van industrie.  De Bestemmingsplankaart is geaccepteerd door NWWI als bewijsmiddel.

Bestemmingsplanrapport
Een kaart met de bestemming van een locatie aangevuld met de regels over gebruik en bouw.  

Maatvoering Perceel 
Een Percelenrapport met daarbij uitgebreide maatvoering van het perceel en een luchtfoto. De lengte van iedere erfgrens, de lengte van de omtrekt van het perceel, de afstand van de bebouwing tot de grens en de berekende oppervlakte. Handig als jouw klanten een erfafscheiding nodig hebben of het perceel willen bestraten of vergroenen. 

Verbouwpakket
Een combinatie van onder andere het Bestemmingsrapport en Maatvoering Perceel. Om te achterhalen of je een vergunning nodig hebt voor je bouwplannen en welke hoeveelheid materiaal je moet inkopen. 

 

Start vandaag nog met testen

Meld je aan door een account aan te maken. Heb je dit al gedaan, ga dan naar jouw dashboard. 

Of bekijk eerst ook nog de andere Webservices.

Inloggen

Wachtwoord sterkte

Zwak Sterk


De pincode is naar het opgegeven e-mailadres verstuurd

Gebruikers aan het woord

ROgeo aan het woord
Lees meer
TaXapi, sneller taxeren met de handige taxatietool Lees meer
Vastgoedpro aan het woord
Lees meer
 
 
 
 

Vliegende start

Wil je graag starten maar weer je niet waar te beginnen? Meld je dan eerst aan. Lees daarna verder.

Voor alle Webservices hebben we documentatie en handleidingen. Er is een github omgeving en vragen kan je stellen via support. Wijzigingen aan de Webservices communiceren wij via onze Release Notes. Grote functionele wijzigingen worden tijdig vooraf gecommuniceerd. Uptime van Planviewer is 99,98%.

Vliegende start met de (PDF)Rapporten

Weet welke producten je wil aanbieden aan jouw klanten. Bestel ze via de webshop of vraag een demo aan. Lees in de documentatie hoe je via de API-key deze producten kunt opvragen. Op jouw dashboard staat ook een handleiding