7.4
Kwaliteit Luchtfoto
George
Rating: 2
Date: 09-04-2021
Ik had toch wel een betere kwaliteit van de luchtfoto verwacht. Zonde van het geld. Een simpele screenshot met google earth is net zo duidelijk.
Goedemorgen George,

Jammer om te lezen dat je niet tevreden bent, ik heb even met je bestelling meegekeken.
Gemeentes zijn in Nederland verplicht om jaarlijks nieuwe luchtfoto's te laten maken van hun gemeente. Deze foto's worden door verschillende bedrijven gemaakt, hierdoor kan de kwaliteit ook verschillend zijn. Wij mogen uiteindelijk gebruik maken van deze luchtfoto's.

In dit geval zal ik jouw order crediteren, je ontvangt daarover een bevestiging per mail.

Met vriendelijke groet,
Mike Nuijs
Zeer duidelijk via internet en zeer behulpzaam telefonisch.
Sander
Rating: 9
Date: 07-04-2021
Nadat ik de 'Maatvoering perceel' had besteld en betaald kon ik die onmiddellijk downlowden. Echter het object bestaat uit twee kadaster percelen bekend op één postadres. Ik had slechts de maatvoering van één perceel ontvangen. Ik heb toen gebeld en mij werd heel vriendelijk en zonder enige aarzeling, kosteloos, de maatvoering van het tweede perceel toegestuurd.
Kaart op schaal nagemeten en klopt 100%
Hugo
Rating: 10
Date: 05-04-2021
Zeer maatvaste tekeningen waar je 100 % van op aan kunt. Zeer aan te bevelen ,wel maten opmeten met een officiele schaallat.
Zeer vriendelijk en professioneel (Diana Futselaar). (Groetjes ook)
Ton Tol/Diana Verhoef
Rating: 10
Date: 29-03-2021
Door Diana zeer vriendelijk en tevens professioneel te woord gestaan en geholpen. We zijn erg blij met dit contact en zeer geholpen met de verkregen gegevens. Zullen het/haar aanraden bij anderen.
Uitstekende klantenservice!
Jenny
Rating: 10
Date: 25-03-2021
Snelle levering van de producten die je bestelt, en een snelle en behulpzame klantenservice die voor je klaar staat!
Helemaal top
Kristiaan
Rating: 10
Date: 25-03-2021
Goede service. Uitstekende nalevering.
Prima!
Herman
Rating: 10
Date: 17-03-2021
Het aangevraagde rapport "Maatvoering Perceel" bevat veel en heldere informatie. Prima. Een onvolkomenheid in de rapportage werd - uit eigener beweging - op klantvriendelijke wijze opgelost. Prima!
Geweldige meedenkers
Jan
Rating: 10
Date: 08-03-2021
Planviewer staat voor kwaliteit. Voor mij helemaal waar gemaakt toen ik er met het nameten niet uitkwam. Wat een service door mee te denken en zelfs extra meetgegevens gratis toe te sturen. Hartelijk dank daarvoor.
top- precies wat ik zocht
hans
Rating: 10
Date: 18-02-2021
met het woningpakket gelijk inzicht in alle voor mij relevante bestemmingsraporten, gebouwrapporten en perceelrapport
Top service
Marlo
Rating: 10
Date: 11-02-2021
Mijn adres bestaat uit 2 percelen. Automatisch kreeg ik de gegevens van slechts 1 perceel. Na een telefoontje, direct en zonder extra kosten de gegevens van mijn 2e perceel ontvangen!
Zeer klantvriendelijk!
Laura Sarah
Rating: 10
Date: 05-02-2021
Ik had een verkeerd product besteld. Gelukkig werd dat helemaal geregeld. Dank jullie wel.
slecht dat het niet direct te downloaden is.
Erwin Brouwer
Rating: 2
Date: 02-02-2021
blijkt dat als je een bestemmingsplan rapport opvraagt je vooraf niet ziet dat die niet direct downloadbaar is. Of te wel pas de volgende dag kan ik 'm downloaden. Dat is balen als je dat niet van te voren te horen krijgt.
Beste Erwin,

Bedankt voor je review, jammer om te lezen dat je niet tevreden bent.

Ik heb meegekeken met je order en zie dat je drie Bestemmingsrapporten besteld hebt. Twee zijn direct geleverd en de derde is dezelfde middag nog nageleverd. Soms komt het voor dat een Bestemmingsrapport later geleverd wordt, bijvoorbeeld als het om een groot bestand gaat.

Onze excuses hiervoor en tot ziens op Planviewer.nl

Met vriendelijke groet,
Mike Nuijs
Luchtfoto met erfgrens beter in wintersituatie, bladeren aan bomen verbergen situatie eronder!
Ron
Rating: 5
Date: 29-01-2021
Zoals hierboven in 1 zin aangegeven
Hallo Ron,

Het spijt me om te horen dat je niet helemaal tevreden bent over de Luchtfoto.

Onze Luchtfoto is bedoeld om een overzicht te geven van de omgeving met kadastrale grenzen, begroeiing is een onderdeel van de omgeving. Ik ben het met je eens dat er meer details zichtbaar zijn op foto's gemaakt in de winter. Helaas zijn wij afhankelijk van makers van de foto's, wanneer zij bepalen om de foto's te maken.

Excuses voor het ongemak.

Met vriendelijke groet,
Mike Nuijs
Super tevreden, precies wat ik zoek voor een nette prijs.
Herman
Rating: 10
Date: 25-01-2021
Met deze gegevens kan ik alles keurig netjes uitzetten. Voor het huis een hekwerk, achter een afrastering. Ook een telefoontje werd uiterst plezierig afgehandeld!
Zeer slecht, want ik dacht gegevens te krijgen van een stuk grond in de gemeente Middelburg, maar
J. Meerman
Rating: 2
Date: 11-01-2021
maar krijg info over een stuk grond in appeldoorn:(
Beste heer/mevrouw Meerman,

Als eerste de beste wensen voor het jaar 2021. Ik heb jou aanvraag gevonden in de administratie en ik constateer dat het product door jou goed is aangevraagd en bij ons ook juist is aangemaakt. Het betreft een perceel gelegen in de buurt van de Langeweg en de Binnendijk. Ik kan helaas niet vinden dat wij informatie van Apeldoorn aan jou hebben geleverd. Wat ik ga doen is het door jou aangevraagde product per e-mail te zenden zodat het in jouw mailbox binnenkomt. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Telefoon 088-7006060.
Met vriendelijke groet,
Wiebe Tamminga
Puike dienstverlening!
Peter
Rating: 9
Date: 18-12-2020
Snel, efficiënt, behulpzaam en heel vriendelijk!
Goede service
Bart
Rating: 10
Date: 15-12-2020
Goede service
Ik kreeg geen informatie die ik dacht gevraagd te hebben maar van een heel ander adres
van der Starre Bert
Rating: 8
Date: 11-12-2020
Ik dacht verkeerde informatie gekregen te hebben. Na dit aangegeven te hebben in een revieuw werd daar snel op gereageerd. Zeer snel kreeg ik als nog de juiste informatie. Kortom uiteindelijk best tevreden.
Goedemorgen Bert,

Ik heb met jouw bestelling meegekeken en ik zie dat je een bestemmingsrapport voor van Dijk 24 hebt bestelt en ook hebt ontvangen. Je hebt dus niet van Dijk 2 bestelt, wellicht heb je per ongeluk een typefout gemaakt. We gaan dit uiteraard voor je oplossen, ik stuur je het bestemmingsrapport voor van Dijk 2 op via de mail.

Ik wens je een fijne dag!

Met vriendelijke groet,
Mike Nuijs
Prima duidelijke uitleg op "maat" :)
John
Rating: 10
Date: 03-12-2020
Had een aantal vragen. Ik ben niet zo thuis in deze materie. De medewerkster was uiterst vriendelijk en meedenkend en behulpzaam. Mijn vragen zijn beantwoord. Heb goed overzicht en heb het nodige uit het rapport kunnen gebruiken.
Zeer behulpzaam!
C.
Rating: 10
Date: 01-12-2020
Dag, Vandaag heb ik contact gehad met Dianne en haar collega Suzanne die op de achtergrond mee dacht. Beide hebben fantastisch met mij meegedacht. Helaas kon planviewer mij niet verder helpen, omdat ik op zoek was naar een bevestiging van een wijziging van het bestemmingsplan, maar dat bleek niet gewijzigd te zijn. Dianne heeft alles met mij doorgelopen en uitgelegd. Mocht ik alsnog een bestemmingsplan o.i.d. nodig hebben, dan zal ik dat zeker via deze site aanschaffen.
Jullie vragen 20 euro voor iets wat ik elders gratis kan downloaden
Jasper van der Schalie
Rating: 3
Date: 30-11-2020
Ik vind het niet erg om te betalen voor nuttige informatie, maar dit is gewoon niet ok. Jullie sturen openbare stukken gewoon door en rekenen daar 20 euro voor. Ronduit bedroevend. Het gaat er natuurlijk om dat bestemmingsplannen moeilijk te lezen zijn en dat ik ervan uit ging dat jullie de belangrijkste informatie daaruit filteren en in gewoon Nederlands aanbieden. Dat biedt je iets zinnigs.
Beste Jasper,

Jammer dat je niet tevreden bent over het Bestemmingspakket.

Ons streven is juist om de bestemmingsplannen leesbaarder te maken door er een uittreksel van te maken voor een specifieke locatie. We noemen dit een Bestemmingsrapport. Onze Bestemmingsrapporten hebben allemaal dezelfde lay-out, wat betekent dat als je bekend bent met ons product je altijd de informatie vindt die je nodig hebt. Denk hierbij aan een overzichtskaart van de omgeving, een visualisatie met bestemmingen, legenda en kadastrale grenzen.

Wij zijn in grote mate afhankelijk van de makers van bestemmingsplannen. Bestemmingsplannen worden door veel verschillende bedrijven namens Gemeentes geschreven en opgemaakt conform richtlijnen geldend voor de Ruimtelijke Ordening. Helaas merken wij dat ondanks de richtlijnen er veel onderscheid is in het opgeleverde format.

Dit zorgt ervoor dat het niet altijd mogelijk is om een makkelijk leesbaar Bestemmingsrapport te maken van een bestemmingsplan. Oftewel het bestemmingsplan voor een groot gebied is niet te vertalen naar een specifieke locatie.

Wij nemen per e-mail contact met jou op om samen te kijken naar een passende oplossing. Wij willen geen ontevreden klanten.

Met vriendelijke groet,
Mike Nuijs
voldoet totaal niet aan aangebodene, niet duidelijk niet te lezen en geen plattegrond zoals gezegd
Eelko van Kooten
Rating: 2
Date: 28-11-2020
drama. kunt u mijn geld terug storten?
Beste Eelko,

Jammer dat je niet tevreden bent over het product wat je besteld hebt.
Ik neem via de mail contact met je op om te bespreken welke informatie je zocht en dan gaan we dit voor je oplossen.

Met vriendelijke groet,
Mike Nuijs
niet volledig bestemmingsplan
Jan
Rating: 6
Date: 25-11-2020
Ik heb helaas niet het bestemmingsplan van 2008 ontvangen. Snelle reactie en credit ontvangen van Planviewer. Ik hoop dat gemeente verplicht worden om alle (oude) bestemmingsplannen te digitaliseren.
Beste Jan,

Ik heb naar jouw bestelling gekeken en zie inderdaad dat enkel een bestemmingsplan uit 2018 op de locatie ligt. Wij tonen enkel actieve en digitale bestemmingsplannen, het zou kunnen dat het plan uit 2008 niet meer actief is.

Vanaf 2010 moeten gemeentes in Nederland volgens de wet alle bestemmingsplannen digitaliseren, helaas zijn er gevallen waarbij het bestemmingsplan niet gedigitaliseerd is. Dat kan wellicht ook met het plan uit 2008 aan de hand zijn.

Om je tegemoet te komen stel ik voor dat we deze order crediteren.

Met vriendelijke groet,
Mike Nuijs
super attent
Natascha
Rating: 10
Date: 24-11-2020
Ik kreeg een persoonlijke mail nadat ik een actie had ondernomen. daardoor kreeg ik het gevoel dat er tijd voor je wordt genomen. Dat merk je niet vaak meer bij bedrijven.
Ben verheugd door de zorgvuldige afhandeling van eigendomsakte.
bas
Rating: 9
Date: 24-11-2020
Gegevens waren nog niet bekend bij het kadaster en op verzoek heb ik deze in een later stadium alsnog ontvangen. Mijn compliment voor het nasturen van het gevraagde