7.5
Matig
Merlijn
Rating: 4
Date: 25-09-2020
- slechte kaart - verkeerde adres geleverd
Fout huis nummer
A
Rating: 1
Date: 07-09-2020
Informatie graag voor rietdijk 1 3235kz . EN NIET VOOR RIETDIJK 1A
Prima nazorg
Wouter
Rating: 9
Date: 24-08-2020
Na aanvankelijk niet tevreden te zijn, is mijn klacht bijzonder goed opgelost. De medewerker van planview, was heel behulpzaam en nog belangrijker, hij dacht goed mee, om voor mij het gewenste resultaat te kunnen bereiken. Heel goede communicatie!
Prima geholpen. Een aanrader om dit aan te vragen.
gw
Rating: 10
Date: 19-08-2020
Besteld, daarna prettig telefonisch contact gehad. Snel opgepakt door medewerker. Goede uitleg en geholpen.
Het is de foute zevenhuizen
Karin Veenhuizen
Rating: 10
Date: 24-07-2020
Het is Zevenhuizen in Groningen. Gemeente Westerkwartier "Leek" Zou graag Leek E 2349 willen ontvangen. Met vriendelijke groet, Karin Veenhuizen Smilda. Het is gelijk weer hersteld. Een hele goede service en heel vriendelijk geholpen. Heel erg blij mee.
Het rapport bevat nauwlijks informatie! Zonde van mn geld!
Marijn
Rating: 1
Date: 23-07-2020
Teleurstellend!! Ik kan niet zien wat de eigenarenhistorie is en voor welk bedrag het destijds is aangekocht!
Vraag naar gegevens eigenaar
Hans Rooijakkers
Rating: 1
Date: 15-07-2020
krijg ik een lijst met vereniging van eigenaren zonder namen !!
Nuttige info maar veel te duur
Cor
Rating: 4
Date: 15-07-2020
Ik heb recent het rapport maatvoering opgevraagd. Nuttige info, maar voor een bedrag van 49,95. Veel te duur. Voe mij eigenlijk een beetje bedonderd.
werkt goed en prettig
Lucas
Rating: 10
Date: 09-07-2020
Overzichtelijk en direct de informatie gekregen waar ik naar op zoek was tegen een scherpe prijs
Zeer goed
Jan
Rating: 9
Date: 09-07-2020
Correcte weergave
Duidelijk en goed
Danny
Rating: 10
Date: 09-07-2020
Goed overzichtelijk
Goed bereikbaar
Erik
Rating: 8
Date: 09-07-2020
Ik moest wachten op mijn gevraagde stukken. Het eerste stuk was met een paar minuten klaar en daar kreeg ik een gereedmelding van. Het 2e document duurde een werkdag, daar kreeg ik geen melding van. Na mailcontact alles keurig en snel opgelost.
Snel en goeie service
Christina
Rating: 10
Date: 08-07-2020
Heel handig om snel informatie te downloaden. Als iets onduidelijk is wordt je vriendelijk geholpen.
Mijn ervaring zijn prima, info goed te vinden en bruikbaar.
Matthijs Visser
Rating: 8
Date: 08-07-2020
De producten zijn goed te vinden en goed bruikbaar voor waar ik ze voor toepas. Opmerking de factuur staat op van de contact persoon en niet op de bedrijfsnaam, en ik kan dit ook niet wijzigen, wat ik wel zou willen. Ik gebruik de informatie zakelijk.
makkelijk en vlug
gerrie v/d Elzen
Rating: 8
Date: 08-07-2020
Je kunt ten aller tijden aan goede informatie komen
Goede info
Henk Saaltink
Rating: 9
Date: 08-07-2020
Overzichtelijk en makkelijk zoeken naar locaties
goed
John
Rating: 8
Date: 08-07-2020
duidelijk en goede service
Fijn om DXF bestanden te kunnen downloaden van gebouwen en percelen
Adam
Rating: 10
Date: 08-07-2020
Hier kunnen we wat mee!
levering beneden mijn verwachting
joop osinga
Rating: 1
Date: 08-07-2020
voor t bedrag wat er gerekend is had ik verwacht iets te ontvangen waar ik A om vroeg en B waar je iets mee kan . geen van beide was t geval ! voortaan zoek ik t wel via t kadaster per product en minstens zo duidelijk.
kaart was zwart, niet bijgewerkt
huub
Rating: 4
Date: 07-07-2020
Ik vond de kadastergrenzen vaag aangegeven. Daar had ik hem voor nodig. de behulpzaamheid na mijn klacht was wel weer goed.
Mooie site goede informatie uitstekend werkende filters.
E.
Rating: 10
Date: 05-07-2020
Mooie site goede informatie uitstekend werkende filters.
De link met de cruciale informatie werkte niet
Mark
Rating: 1
Date: 03-07-2020
Zeer Slecht De link met de cruciale informatie werkte niet
Teleurgesteld
Marc
Rating: 2
Date: 01-07-2020
Er wordt gesuggereerd in de omschrijving van het rapport dat er meer in staat dan daadwerkelijk wordt geboden. Bestemmings rapport gekocht voor 7 euro. Maar bevat niet meer informatie dan ik ook in 10 minuten zoeken op internet gevonden had. Staat NIETS over de bestemming specifiek van mijn perceel in, terwijl ik dat wel verwachtte omdat ik 7 euro moet betalen voor een openbaar te vinden bestemmingsplan. gr Marc
Uitstekende service, zeer klantvriendelijk
ingrid
Rating: 10
Date: 01-07-2020
Heel fijn geholpen en meedenkend personeel, dat vind je tegenwoordig niet snel meer, top.
Niet de gewenste info gekregen
Marjan Martens
Rating: 3
Date: 01-07-2020
Bestemmingsplan opgevraagd. Niet voldoende info