7.3
voldoet totaal niet aan aangebodene, niet duidelijk niet te lezen en geen plattegrond zoals gezegd
Eelko van Kooten
Rating: 2
Date: 28-11-2020
drama. kunt u mijn geld terug storten?
Beste Eelko,

Jammer dat je niet tevreden bent over het product wat je besteld hebt.
Ik neem via de mail contact met je op om te bespreken welke informatie je zocht en dan gaan we dit voor je oplossen.

Met vriendelijke groet,
Mike Nuijs
niet volledig bestemmingsplan
Jan
Rating: 2
Date: 25-11-2020
Ik heb helaas niet het bestemmingsplan van 2008 ontvangen, heb ik al intern gevonden.
Beste Jan,

Ik heb naar jouw bestelling gekeken en zie inderdaad dat enkel een bestemmingsplan uit 2018 op de locatie ligt. Wij tonen enkel actieve en digitale bestemmingsplannen, het zou kunnen dat het plan uit 2008 niet meer actief is.

Vanaf 2010 moeten gemeentes in Nederland volgens de wet alle bestemmingsplannen digitaliseren, helaas zijn er gevallen waarbij het bestemmingsplan niet gedigitaliseerd is. Dat kan wellicht ook met het plan uit 2008 aan de hand zijn.

Om je tegemoet te komen stel ik voor dat we deze order crediteren.

Met vriendelijke groet,
Mike Nuijs
super attent
Natascha
Rating: 10
Date: 24-11-2020
Ik kreeg een persoonlijke mail nadat ik een actie had ondernomen. daardoor kreeg ik het gevoel dat er tijd voor je wordt genomen. Dat merk je niet vaak meer bij bedrijven.
Ben verheugd door de zorgvuldige afhandeling van eigendomsakte.
bas
Rating: 9
Date: 24-11-2020
Gegevens waren nog niet bekend bij het kadaster en op verzoek heb ik deze in een later stadium alsnog ontvangen. Mijn compliment voor het nasturen van het gevraagde
Slecht
P Van Duppen
Rating: 2
Date: 24-11-2020
Rapporten ontvangen die je niet kan downloaden.
Geachte heer / mevrouw van Duppen,

Mijn excuses dat je problemen had met het downloaden van jouw bestelling, dat is natuurlijk niet de bedoeling! Ik heb de order erbij gepakt en het product nageleverd.

Met vriendelijke groet,
Mike Nuijs
Ronduit zeer tevreden
mirko
Rating: 10
Date: 23-11-2020
Het kadastersysteem gaf aan planviewer verkeerde informatie door. Ik heb planviewer gebeld en zij hebben toen handmatig de goede informatie opgezocht en naar mij toe gezonden geheel kosteloos. Door deze persoonlijke goede service geef ik ze een vette 10!! M. Klerk
Beste Mirko,

Wat tof om te lezen dat je zo tevreden bent!
Dank je wel.

Met vriendelijke groet,
Mike Nuijs
Snel alles in één oogopslag
J.P.
Rating: 10
Date: 19-11-2020
Snel alle informatie zonder het internet te hoeven afstruinen. Door foutieve informatie te hebben verkregen telefonisch contact gezocht en was dit snel naar wens hersteld. Dank Diana ;-))
Traagheid bij het opstarten...
Ageeth Vieveen
Rating: 4
Date: 17-11-2020
Het duurt zo lang eer je echt aan de slag kunt op de manier die je voor ogen hebt. Mijn contactpersoon is echt van goede wil, maar het lukt maar niet om Planviewer bij onze organisatie voor elkaar te krijgen.
teleurstellend
Geert
Rating: 1
Date: 17-11-2020
je betaald voor informatie die elders gratis of voor veel minder geld te koop is (kadaster) . De schaal op de kaarten ontbreekt. jullie sturen integraal de bestemmingsplan tekst zonder toe te spitsen op het gevraagde kavel. De tekst die jullie tav het kavel geven deugt niet: jullie geven een enkel functie weer terwijl er een dubbel functie op licht, waarschijnlijk omdat het puntteken dan toevallig op een van de twee functies licht. Slordig en gemakzuchtig. Jullie verrichten geen enkele inspanning anders dan kaart lagen over elkaar leggen
Beste Geert,

Jammer dat je niet tevreden bent over het door jou bestelde product.
Mijn collega heeft jouw review opgepakt en deze week twee keer contact proberen te leggen via de mail. We willen graag uitzoeken wat er mis is gegaan en dit voor je oplossen. Helaas heb je niet gereageerd op onze mails, mocht je de mails gemist hebben geen probleem, laat dit even weten dan nemen we weer contact met jou op om het op te lossen.

Met vriendelijke groet,
Mike Nuijs
uitstekend
Leon
Rating: 9
Date: 12-11-2020
per omgaande de juiste info verkregen.
Zeer up-to-date
Jeroen
Rating: 8
Date: 11-11-2020
Ik maak veel gebruik van de kaart-functie. Omdat ik veel moet zijn op nieuwe bouwlocaties waarvan de straat (nog) niet bekend is op bv Google Maps, zoek ik deze op via Planviewer en vind dan altijd resultaat! Even uitzoomen en ik weet exact waar ik zijn moet!
Beste Jeroen,

Fijn om te horen dat je enthousiast bent over onze kaart-functie!
Mocht je tips of ideeën hebben waarmee we onze diensten kunnen verbeteren dan mag je dit altijd delen via info@planviewer.nl.

Met vriendelijke groet,
Mike Nuijs
Slecht
Hja
Rating: 1
Date: 01-11-2020
Bestemmingsplan zijn pure geldklopperij en stalen nergens op werkelijk schande wat ze hier voor vragen hier op mijn lokatie zou een geitenhouders zijn aangevraagd en ik de eigenaar weet van niks
Beste heer/mevrouw,
Fijn dat je ons al via onze emaibox (info@planviewer.nl), op de hoogte heb gebracht dat de beoordeling niet juist is ingevuld. Je had inmiddels de totale informatie gevonden en was toch tevreden over de geleverde documenten. We willen zo compleet mogelijk de informatie leveren en inderdaad het document over de geitenhouderij hoort daar ook bij. Die wordt namelijk niet specifiek gevestigd om het door jou aangevraagde adres maar op een totaal gebied. Het door jou aangevraagde adres betreft een woning dus het document van de geitenhouderij heeft geen betrekking op het door jou aangevraagde adres. Ik hoop dat ik je zo voldoende informatie heb gegeven. Ik zie je graag weer terug op www.planviewer.nl.
Met vriendelijke groet,
Wiebe Tamminga
waarom krijg je alles twee keer
Cees
Rating: 5
Date: 30-10-2020
Ik mis de schaal op de tekeningen
Beste Cees,

Jammer om te lezen dat je niet helemaal tevreden bent over ons product. We zijn continue bezig om onze producten te verbeteren. Zou je contact met ons willen opnemen over de order waarbij je producten dubbel hebt ontvangen? Dit is natuurlijk niet de bedoeling en dat willen we graag oplossen. Dat kan naar info@planviewer.nl of 088-7006060.

Bij voorbaat dank!

Met vriendelijke groet,
Mike Nuijs
slecht
dre
Rating: 1
Date: 24-10-2020
wil de waarde van een bedrijfspand zien en ik krijg een veel te hoge waarde, die vergeleken wordt met woningen????
Beste André,

Zoals ik je gisteren al per email heb ingelicht, heb je met je opmerking gelijk. Jouw ervaring zullen we oppakken om het product te verbeteren. Daarnaast zullen we het betaalde bedrag voor het product op je bankrekening terugstorten.

Ik hoop dat je opmerking voor jou voldoende is afgehandeld.

Vriendelijke groet,
Wiebe Tamminga
zonde om hiervoor te betalen geen toegevoegde waarde
John
Rating: 2
Date: 22-10-2020
zonde om een Bestemmingspakket te bestellen en daarvoor te betalen alle informatie is gewoon op internet te vinden zonde van het geld en jammer dat ik dit niet kan terugvragen
Beste John,
Ik zie in onze gegevens dat je eerder producten bij ons hebt besteld. Wat jammer dat je deze keer niet tevreden bent! Uiteraard is de informatie bij ons ook gratis te vinden, enkel wanneer je het rapport wilt ontvangen (of meerdere zoals bij een Bestemmingspakket) dan vragen wij daar een vergoeding voor. Heb je wel de juiste informatie ontvangen die je zocht?

Hartelijke groet, Diana
Gewoon goed geholpen
Sandra
Rating: 10
Date: 20-10-2020
Ik had per ongeluk een verkeerd adres ingevoerd. En toen werd gratis een nieuw bestemmingsplan geleverd. Heel vriendelijk aan de telefoon.
Snel en vriendelijk
Remco
Rating: 9
Date: 06-10-2020
Zeer vriendelijk en correct te woord gestaan. Tevens snelle afhandeling van de bestelling. Het aangeleverde pakket is overzichtelijk en bevat alle info die je kunt wensen.
Matig
Merlijn
Rating: 4
Date: 25-09-2020
- slechte kaart - verkeerde adres geleverd
Beste Merlijn,

Bedankt voor uw review, jammer om te lezen dat u ontevreden bent over het ontvangen product.
Ik neem telefonisch contact met u op om dit op te lossen.

Met vriendelijke groet,
Mike Nuijs
Fout huis nummer
A
Rating: 1
Date: 07-09-2020
Informatie graag voor rietdijk 1 3235kz . EN NIET VOOR RIETDIJK 1A
Beste heer/mevrouw,

Jammer dat je de foutieve informatie hebt ontvangen. Ik heb inmiddels de juiste aangemaakt en gekoppeld aan je bestelling. Ik heb het systeem opdracht gegeven om een gereedmeldingsmail naar je te sturen zodat je de juiste gegevens kunt downloaden. Ik hoop dat ik je zo voldoende geholpen heb en ik zie je graag weer terig op www.planviewer.nl.

Met vriendelijke groet,
Wiebe Tamminga
Prima nazorg
Wouter
Rating: 9
Date: 24-08-2020
Na aanvankelijk niet tevreden te zijn, is mijn klacht bijzonder goed opgelost. De medewerker van planview, was heel behulpzaam en nog belangrijker, hij dacht goed mee, om voor mij het gewenste resultaat te kunnen bereiken. Heel goede communicatie!
Beste Wouter,
Vervelend dat je niet tevreden bent over het product. Het heeft onder andere te maken met de kwaliteit van de luchtfoto die de instantie aangeleverd krijgt waarvan wij het betrekken. Dat is trouwens niet overal gelijk in Nederland. De luchtfoto heeft als doelstelling om een indruk te krijgen over de plaatsing van de kadastrale grenzen. Dat wordt pas exact goed op een luchtfoto weergegeven als het beeld ook recht boven het huis genomen is. Op jouw foto zie ik een hoop schaduw dus de foto is niet recht boven je huis genomen en kan je de grens ook niet goed plaatsen. Wat ik doe is een ander product naar je toezenden om de grens wel juist te plaatsen. Ik hoop dat je daar veel informatie uit haalt.

Mocht je nog vragen hebben dan kan je ons altijd bellen 088-7006060.
Vriendelijke groet, Wiebe Tamminga
Prima geholpen. Een aanrader om dit aan te vragen.
gw
Rating: 10
Date: 19-08-2020
Besteld, daarna prettig telefonisch contact gehad. Snel opgepakt door medewerker. Goede uitleg en geholpen.
Het is de foute zevenhuizen
Karin Veenhuizen
Rating: 10
Date: 24-07-2020
Het is Zevenhuizen in Groningen. Gemeente Westerkwartier "Leek" Zou graag Leek E 2349 willen ontvangen. Met vriendelijke groet, Karin Veenhuizen Smilda. Het is gelijk weer hersteld. Een hele goede service en heel vriendelijk geholpen. Heel erg blij mee.
Beste Karin,

Bedankt voor je review. Ik begrijp uit je review en e-mail dat je het rapport hebt ontvangen van de verkeerde Zevenhuizen. Lastig die plaatsen met dezelfde namen!
Ik zal het juiste rapport naar je toezenden.

Met vriendelijke groet,
Rosa de Witte
Het rapport bevat nauwlijks informatie! Zonde van mn geld!
Marijn
Rating: 1
Date: 23-07-2020
Teleurstellend!! Ik kan niet zien wat de eigenarenhistorie is en voor welk bedrag het destijds is aangekocht!
Beste Marijn,

Bedankt voor je review. Ik begrijp dat je niet de eigendomsinformatie hebt ontvangen van de locatie die je hebt aangegeven. Erg vervelend.

Dit is een probleem waar we vaker tegenaan zijn gelopen bij percelen met meerdere adressen. Je hebt de eigendomsinformatie ontvangen van het grondperceel. De informatie komt rechtstreeks van het kadaster en er gaan iets mis in de aanvraag waardoor je niet de gegevens krijgt van de objecten maar van het grondperceel. Het is een probleem dat we al meermaals bij het kadaster hebben neergelegd maar tot op heden is dit helaas nog niet opgelost.

Uiteraard zijn we bereid de kosten terug te betalen. Of is er een ander product dat we je kunnen aanbieden? Je kunt ons bellen op 088-7006060.

Met vriendelijke groet,
Rosa de Witte
Vraag naar gegevens eigenaar
Hans Rooijakkers
Rating: 1
Date: 15-07-2020
krijg ik een lijst met vereniging van eigenaren zonder namen !!
Beste Hans,

Bedankt voor je review. Ik begrijp dat je niet de eigendomsinformatie hebt ontvangen van de locatie die je hebt aangegeven. Erg vervelend.

Dit is een probleem waar we vaker tegenaan zijn gelopen bij percelen met meerdere adressen. Je hebt de eigendomsinformatie ontvangen van het grondperceel. De informatie komt rechtstreeks van het kadaster en er gaan iets mis in de aanvraag waardoor je niet de gegevens krijgt van de objecten maar van het grondperceel. Het is een probleem dat we al meermaals bij het kadaster hebben neergelegd maar tot op heden is dit helaas nog niet opgelost.

Uiteraard zijn we bereid de kosten terug te betalen. Of is er een ander product dat we je kunnen aanbieden? Je kunt ons bellen op 088-7006060.

Met vriendelijke groet,
Rosa de Witte
Nuttige info maar veel te duur
Cor
Rating: 4
Date: 15-07-2020
Ik heb recent het rapport maatvoering opgevraagd. Nuttige info, maar voor een bedrag van 49,95. Veel te duur. Voe mij eigenlijk een beetje bedonderd.