7.6
werkt goed en prettig
Lucas
Rating: 10
Date: 09-07-2020
Overzichtelijk en direct de informatie gekregen waar ik naar op zoek was tegen een scherpe prijs
Zeer goed
Jan
Rating: 9
Date: 09-07-2020
Correcte weergave
Duidelijk en goed
Danny
Rating: 10
Date: 09-07-2020
Goed overzichtelijk
Goed bereikbaar
Erik
Rating: 8
Date: 09-07-2020
Ik moest wachten op mijn gevraagde stukken. Het eerste stuk was met een paar minuten klaar en daar kreeg ik een gereedmelding van. Het 2e document duurde een werkdag, daar kreeg ik geen melding van. Na mailcontact alles keurig en snel opgelost.
Snel en goeie service
Christina
Rating: 10
Date: 08-07-2020
Heel handig om snel informatie te downloaden. Als iets onduidelijk is wordt je vriendelijk geholpen.
Mijn ervaring zijn prima, info goed te vinden en bruikbaar.
Matthijs Visser
Rating: 8
Date: 08-07-2020
De producten zijn goed te vinden en goed bruikbaar voor waar ik ze voor toepas. Opmerking de factuur staat op van de contact persoon en niet op de bedrijfsnaam, en ik kan dit ook niet wijzigen, wat ik wel zou willen. Ik gebruik de informatie zakelijk.
makkelijk en vlug
gerrie v/d Elzen
Rating: 8
Date: 08-07-2020
Je kunt ten aller tijden aan goede informatie komen
Goede info
Henk Saaltink
Rating: 9
Date: 08-07-2020
Overzichtelijk en makkelijk zoeken naar locaties
goed
John
Rating: 8
Date: 08-07-2020
duidelijk en goede service
Fijn om DXF bestanden te kunnen downloaden van gebouwen en percelen
Adam
Rating: 10
Date: 08-07-2020
Hier kunnen we wat mee!
levering beneden mijn verwachting
joop osinga
Rating: 1
Date: 08-07-2020
voor t bedrag wat er gerekend is had ik verwacht iets te ontvangen waar ik A om vroeg en B waar je iets mee kan . geen van beide was t geval ! voortaan zoek ik t wel via t kadaster per product en minstens zo duidelijk.
kaart was zwart, niet bijgewerkt
huub
Rating: 4
Date: 07-07-2020
Ik vond de kadastergrenzen vaag aangegeven. Daar had ik hem voor nodig. de behulpzaamheid na mijn klacht was wel weer goed.
Mooie site goede informatie uitstekend werkende filters.
E.
Rating: 10
Date: 05-07-2020
Mooie site goede informatie uitstekend werkende filters.
De link met de cruciale informatie werkte niet
Mark
Rating: 1
Date: 03-07-2020
Zeer Slecht De link met de cruciale informatie werkte niet
Teleurgesteld
Marc
Rating: 2
Date: 01-07-2020
Er wordt gesuggereerd in de omschrijving van het rapport dat er meer in staat dan daadwerkelijk wordt geboden. Bestemmings rapport gekocht voor 7 euro. Maar bevat niet meer informatie dan ik ook in 10 minuten zoeken op internet gevonden had. Staat NIETS over de bestemming specifiek van mijn perceel in, terwijl ik dat wel verwachtte omdat ik 7 euro moet betalen voor een openbaar te vinden bestemmingsplan. gr Marc
Uitstekende service, zeer klantvriendelijk
ingrid
Rating: 10
Date: 01-07-2020
Heel fijn geholpen en meedenkend personeel, dat vind je tegenwoordig niet snel meer, top.
Niet de gewenste info gekregen
Marjan Martens
Rating: 3
Date: 01-07-2020
Bestemmingsplan opgevraagd. Niet voldoende info
Snelle reactie, goede service!
Paula
Rating: 10
Date: 01-07-2020
Na bestelling direct mail met de link. Door een fout bij de gemeente niet de juiste informatie ontvangen in eerste instantie, maar dit werd direct opgepakt door Planviewer en ik had binnen een uur een nieuwe link.
Uitstekende service!
Rudy
Rating: 10
Date: 01-07-2020
Ontzettend goed geholpen. Met name mijn complimenten voor de medewerkster Rosa, omdat ze actief met me meedacht over wat ik nodig had naast mijn initiële aanvraag. Helemaal top!
Prijzig
Jeannette
Rating: 6
Date: 30-06-2020
Wel prijzig voor 1 document.
Perfect vele mogelijkheden, jammer dat het etiket in beeld blijft
Jcm Koenraad
Rating: 8
Date: 30-06-2020
Zonder problemen snel en duidelijk een goede print .
Snel alles binnen, maar wel beperkt en niet altijd relevant voor perceel zelf
E. Slot
Rating: 5
Date: 30-06-2020
Had wat meer informatie over het perceel zelf willen hebben. De documenten erbij zijn onderdeel van een gebied en niet specifiek voor het perceel. Had graag willen weten of er nieuwe plannen zijn ingediend, want dit specifieke perceel is dit wel van toepassing. Had hier graag de informatie willen zien waarin de verkaveling staat weergegeven en wat de consequenties daarvan zijn. Nu gaat het om een tientje maar deze info had ik ook al internet zelf gevonden. Veel documenten, relatief weinig info.
geldklopperij
Thomas
Rating: 5
Date: 30-06-2020
Ter verduidelijking ik heb informatie aangevraagd over het pand en de grond waar mijn vrouw en ik eigenaar van zijn ! Ik ben van mening dat de informatie die ik heb opgevraagd kosteloos beschikbaar moet zijn. Over de snelheid van planviewer ben ik wel tevreden vandaar de halve score ! Vervolgens vraagt u of ik 'planviewer' aanbeveel . . . dat is irritant! Zijn er voor mij andere mogelijkheden om aan deze informatie te komen?
Oplichters
Saskia
Rating: 1
Date: 30-06-2020
Na uitvoerig contact met het kadaster kwam ik erachter dat dit helemaal geen officiële kaarten zijn. De maten kloppen niet eens. En ze durven er ook nog (c) kadaster op te zetten. Ik voel me opgelicht en wil m’n geld terug.
Duidelijke omschrijving op locatie
Sandra
Rating: 7
Date: 30-06-2020
Ivm het aanvragen van een verbouw vergunning gebruik gemaakt van jullie site.