7.4
slecht
dre
Rating: 1
Date: 24-10-2020
wil de waarde van een bedrijfspand zien en ik krijg een veel te hoge waarde, die vergeleken wordt met woningen????
Beste André,

Zoals ik je gisteren al per email heb ingelicht, heb je met je opmerking gelijk. Jouw ervaring zullen we oppakken om het product te verbeteren. Daarnaast zullen we het betaalde bedrag voor het product op je bankrekening terugstorten.

Ik hoop dat je opmerking voor jou voldoende is afgehandeld.

Vriendelijke groet,
Wiebe Tamminga
zonde om hiervoor te betalen geen toegevoegde waarde
John
Rating: 2
Date: 22-10-2020
zonde om een Bestemmingspakket te bestellen en daarvoor te betalen alle informatie is gewoon op internet te vinden zonde van het geld en jammer dat ik dit niet kan terugvragen
Gewoon goed geholpen
Sandra
Rating: 10
Date: 20-10-2020
Ik had per ongeluk een verkeerd adres ingevoerd. En toen werd gratis een nieuw bestemmingsplan geleverd. Heel vriendelijk aan de telefoon.
Snel en vriendelijk
Remco
Rating: 9
Date: 06-10-2020
Zeer vriendelijk en correct te woord gestaan. Tevens snelle afhandeling van de bestelling. Het aangeleverde pakket is overzichtelijk en bevat alle info die je kunt wensen.
Matig
Merlijn
Rating: 4
Date: 25-09-2020
- slechte kaart - verkeerde adres geleverd
Beste Merlijn,

Bedankt voor uw review, jammer om te lezen dat u ontevreden bent over het ontvangen product.
Ik neem telefonisch contact met u op om dit op te lossen.

Met vriendelijke groet,
Mike Nuijs
Fout huis nummer
A
Rating: 1
Date: 07-09-2020
Informatie graag voor rietdijk 1 3235kz . EN NIET VOOR RIETDIJK 1A
Beste heer/mevrouw,

Jammer dat je de foutieve informatie hebt ontvangen. Ik heb inmiddels de juiste aangemaakt en gekoppeld aan je bestelling. Ik heb het systeem opdracht gegeven om een gereedmeldingsmail naar je te sturen zodat je de juiste gegevens kunt downloaden. Ik hoop dat ik je zo voldoende geholpen heb en ik zie je graag weer terig op www.planviewer.nl.

Met vriendelijke groet,
Wiebe Tamminga
Prima nazorg
Wouter
Rating: 9
Date: 24-08-2020
Na aanvankelijk niet tevreden te zijn, is mijn klacht bijzonder goed opgelost. De medewerker van planview, was heel behulpzaam en nog belangrijker, hij dacht goed mee, om voor mij het gewenste resultaat te kunnen bereiken. Heel goede communicatie!
Beste Wouter,
Vervelend dat je niet tevreden bent over het product. Het heeft onder andere te maken met de kwaliteit van de luchtfoto die de instantie aangeleverd krijgt waarvan wij het betrekken. Dat is trouwens niet overal gelijk in Nederland. De luchtfoto heeft als doelstelling om een indruk te krijgen over de plaatsing van de kadastrale grenzen. Dat wordt pas exact goed op een luchtfoto weergegeven als het beeld ook recht boven het huis genomen is. Op jouw foto zie ik een hoop schaduw dus de foto is niet recht boven je huis genomen en kan je de grens ook niet goed plaatsen. Wat ik doe is een ander product naar je toezenden om de grens wel juist te plaatsen. Ik hoop dat je daar veel informatie uit haalt.

Mocht je nog vragen hebben dan kan je ons altijd bellen 088-7006060.
Vriendelijke groet, Wiebe Tamminga
Prima geholpen. Een aanrader om dit aan te vragen.
gw
Rating: 10
Date: 19-08-2020
Besteld, daarna prettig telefonisch contact gehad. Snel opgepakt door medewerker. Goede uitleg en geholpen.
Het is de foute zevenhuizen
Karin Veenhuizen
Rating: 10
Date: 24-07-2020
Het is Zevenhuizen in Groningen. Gemeente Westerkwartier "Leek" Zou graag Leek E 2349 willen ontvangen. Met vriendelijke groet, Karin Veenhuizen Smilda. Het is gelijk weer hersteld. Een hele goede service en heel vriendelijk geholpen. Heel erg blij mee.
Beste Karin,

Bedankt voor je review. Ik begrijp uit je review en e-mail dat je het rapport hebt ontvangen van de verkeerde Zevenhuizen. Lastig die plaatsen met dezelfde namen!
Ik zal het juiste rapport naar je toezenden.

Met vriendelijke groet,
Rosa de Witte
Het rapport bevat nauwlijks informatie! Zonde van mn geld!
Marijn
Rating: 1
Date: 23-07-2020
Teleurstellend!! Ik kan niet zien wat de eigenarenhistorie is en voor welk bedrag het destijds is aangekocht!
Beste Marijn,

Bedankt voor je review. Ik begrijp dat je niet de eigendomsinformatie hebt ontvangen van de locatie die je hebt aangegeven. Erg vervelend.

Dit is een probleem waar we vaker tegenaan zijn gelopen bij percelen met meerdere adressen. Je hebt de eigendomsinformatie ontvangen van het grondperceel. De informatie komt rechtstreeks van het kadaster en er gaan iets mis in de aanvraag waardoor je niet de gegevens krijgt van de objecten maar van het grondperceel. Het is een probleem dat we al meermaals bij het kadaster hebben neergelegd maar tot op heden is dit helaas nog niet opgelost.

Uiteraard zijn we bereid de kosten terug te betalen. Of is er een ander product dat we je kunnen aanbieden? Je kunt ons bellen op 088-7006060.

Met vriendelijke groet,
Rosa de Witte
Vraag naar gegevens eigenaar
Hans Rooijakkers
Rating: 1
Date: 15-07-2020
krijg ik een lijst met vereniging van eigenaren zonder namen !!
Beste Hans,

Bedankt voor je review. Ik begrijp dat je niet de eigendomsinformatie hebt ontvangen van de locatie die je hebt aangegeven. Erg vervelend.

Dit is een probleem waar we vaker tegenaan zijn gelopen bij percelen met meerdere adressen. Je hebt de eigendomsinformatie ontvangen van het grondperceel. De informatie komt rechtstreeks van het kadaster en er gaan iets mis in de aanvraag waardoor je niet de gegevens krijgt van de objecten maar van het grondperceel. Het is een probleem dat we al meermaals bij het kadaster hebben neergelegd maar tot op heden is dit helaas nog niet opgelost.

Uiteraard zijn we bereid de kosten terug te betalen. Of is er een ander product dat we je kunnen aanbieden? Je kunt ons bellen op 088-7006060.

Met vriendelijke groet,
Rosa de Witte
Nuttige info maar veel te duur
Cor
Rating: 4
Date: 15-07-2020
Ik heb recent het rapport maatvoering opgevraagd. Nuttige info, maar voor een bedrag van 49,95. Veel te duur. Voe mij eigenlijk een beetje bedonderd.
werkt goed en prettig
Lucas
Rating: 10
Date: 09-07-2020
Overzichtelijk en direct de informatie gekregen waar ik naar op zoek was tegen een scherpe prijs
Zeer goed
Jan
Rating: 9
Date: 09-07-2020
Correcte weergave
Duidelijk en goed
Danny
Rating: 10
Date: 09-07-2020
Goed overzichtelijk
Goed bereikbaar
Erik
Rating: 8
Date: 09-07-2020
Ik moest wachten op mijn gevraagde stukken. Het eerste stuk was met een paar minuten klaar en daar kreeg ik een gereedmelding van. Het 2e document duurde een werkdag, daar kreeg ik geen melding van. Na mailcontact alles keurig en snel opgelost.
Beste Eric,

Bedankt voor je review. Wat vervelend dat je niet de documenten van beide bestellingen hebt ontvangen.

Ik zie inderdaad dat je twee pakketten hebt besteld. Volgens ons systeem zijn ze beide afgeleverd. Kun je aangeven welk document je mist, dan kan ik er voor zorgen dat je die alsnog ontvangt.

Je kunt ons bellen op 088-7006060 of mailen. Ik hoor graag van je terug!

Met vriendelijke groet,
Rosa de Witte
Snel en goeie service
Christina
Rating: 10
Date: 08-07-2020
Heel handig om snel informatie te downloaden. Als iets onduidelijk is wordt je vriendelijk geholpen.
Mijn ervaring zijn prima, info goed te vinden en bruikbaar.
Matthijs Visser
Rating: 8
Date: 08-07-2020
De producten zijn goed te vinden en goed bruikbaar voor waar ik ze voor toepas. Opmerking de factuur staat op van de contact persoon en niet op de bedrijfsnaam, en ik kan dit ook niet wijzigen, wat ik wel zou willen. Ik gebruik de informatie zakelijk.
Beste Matthijs,

Bedankt voor je review. Fijn om te lezen dat je een positieve ervaring hebt met Planviewer. De facturen zijn gekoppeld aan jouw account dus het klopt dat deze op naam staan van de contactpersoon van de account.

We hebben ook de mogelijk tot automatische incasso. Dan kunnen de facturen op naam van het bedrijf komen. Mocht je hier gebruik van willen maken dan kun je dit laten weten via de mail of aanvragen via de website.

Met vriendelijke groet,
Rosa de Witte
makkelijk en vlug
gerrie v/d Elzen
Rating: 8
Date: 08-07-2020
Je kunt ten aller tijden aan goede informatie komen
Goede info
Henk Saaltink
Rating: 9
Date: 08-07-2020
Overzichtelijk en makkelijk zoeken naar locaties
goed
John
Rating: 8
Date: 08-07-2020
duidelijk en goede service
Fijn om DXF bestanden te kunnen downloaden van gebouwen en percelen
Adam
Rating: 10
Date: 08-07-2020
Hier kunnen we wat mee!
Beste Adam,

Bedankt voor je review. Ik zie dat je een Percelenkaart in DWG hebt besteld. Op de Percelenkaart staat inderdaad geen bebouwing.

Op onze website is ook de mogelijkheid om een CAD kaarten pakket te bestellen. Hierin zitten naast de kadastrale grenzen, ook de gebouwcontouren en het bestemmingsplan. Ook hebben we het prodcut Basiskaart waarin de Basisregistratie Grootschalige Topografie (BGT) in DWG te bestellen is van een gebied.

Ik zal in een separate mail het CAD kaarten pakket naar je toesturen. Zodat je ziet dat dat we ook de mogelijkheid bieden om gebouwcontouren weer te geven.

Met vriendelijke groet,
Rosa de Witte
levering beneden mijn verwachting
joop osinga
Rating: 1
Date: 08-07-2020
voor t bedrag wat er gerekend is had ik verwacht iets te ontvangen waar ik A om vroeg en B waar je iets mee kan . geen van beide was t geval ! voortaan zoek ik t wel via t kadaster per product en minstens zo duidelijk.
Goedemorgen Joop,

Bedankt voor je review. Ik begrijp dat je ontevreden bent over het product, niet leuk om een product te ontvangen waar je niet verder mee kunt.

Ik zie dat je een Omgevingskaart hebt besteld. Ik ben erg benieuwd wat je van het product had verwacht en waarvoor je het wil gebruiken. Wellicht kan ik nog ergens mee helpen? Je kunt ons bellen op 088-7006060.

Met vriendelijke groet,
Rosa de Witte
kaart was zwart, niet bijgewerkt
huub
Rating: 4
Date: 07-07-2020
Ik vond de kadastergrenzen vaag aangegeven. Daar had ik hem voor nodig. de behulpzaamheid na mijn klacht was wel weer goed.
Beste Huub,

Bedankt voor je review.

Erg vervelend dat je een zwarte Omgevingskaart hebt ontvangen. Dit is uiteraard niet hoe wij ons product bedoelt hebben.

Ik vind het fijn om te lezen dat je onze behulpzaamheid als goed hebt ervaren. Had je nog iets aan het Percelenrapport? Ik hoop je toch nog eens terug te zien op Planviewer!

Met vriendelijke groet,
Rosa de Witte
Mooie site goede informatie uitstekend werkende filters.
E.
Rating: 10
Date: 05-07-2020
Mooie site goede informatie uitstekend werkende filters.