7.8
Niet doen, je krijgt alleen info die je ook gratis van internet kunt halen!
Lia
Rating: 1
Date: 27-05-2020
Niet doen dus, het is gewoon oplichterij. Kijk op ruimtelijke plannen .nl dat kost niks
Ik heb een eigenaren rapport aangevraagd, de vermelde persoon is al 34 jaar geleden overleden.
Peter
Rating: 7
Date: 03-05-2020
Ik vroeg van kadastraalnr: Valkenswaard, I 224 een eigenaren rapport, Ik kreeg de gegevens door van een mevrouw die in 1986 overleden is. Ik zou graag willen weten, van wie het grondstuk nu is. Peter Smits, zeelberg 22, 5555XE, Valkenswaard. pwm.smits@outlook.com
Top
J
Rating: 10
Date: 28-04-2020
Op mijn vraag krijg ik snel, uitgebreid en relevant antwoord. Top.
Prima service
Jan
Rating: 10
Date: 16-04-2020
Nadat ik in eerste instantie niet alle informatie gekregen heb (het betrof drie kavels op 1 adres en ik kreeg in eerste instantie slechts de gegevens van de hoofdkavel) was na een herhaalde en meer gedetailleerde vraag van mijn kant zeer snel alle informatie geleverd zonder extra kosten.
Duurt te lang en te duur
Dennis
Rating: 4
Date: 16-04-2020
Na het bevriezen van de webpagina waarop mijn betaling in behandeling was, uiteindelijk de download link van het product gekregen. Dit blijkt dezelfde informatie die je bij het kadaster voor éénderde van de prijs kan krijgen. Had verwacht meer informatie via planviewer te krijgen.
Veel geld voor weinig.
h p
Rating: 4
Date: 16-04-2020
De aanvulling die je krijgt na betaling is nauwelijks iets meer dan je al gratis kunt lezen op het internet. Het is ook allemaal algemeen en niet specifiek over jouw grond of opstal. Een tegenvaller dus.
Niet toegankelijk
Mariska
Rating: 2
Date: 15-04-2020
Ik heb een melding ingesteld voor Hemmerbuurt 142 in Hem. Ik krijg een melding dat er een melding is voor dit adres maar ik land e melding nergens terugvinden.
snel en ook relevante info
René Carrière
Rating: 7
Date: 13-04-2020
ik heb getwijfeld, de knoop doorgehakt en het is OK
Prima
S.k.van Amersfoort
Rating: 8
Date: 13-04-2020
Makkelijk werkbaar
goede ervaring met planviewer
grietje maria
Rating: 9
Date: 10-04-2020
Als de gemeente nog niets hd geplaatst wilden ze van planviewer je altijd helpen, hoe dan wel.
Foutje hersteld
Eric
Rating: 9
Date: 10-04-2020
2 percelen betaald 1 gekregen. Dit is door het bedrijf uitstekend opgelost. Zelfs meer gekregen dan waar ik Recht op had. Prima geregeld. Zeer aanbevelings waard. Top.
Voldoet geheel aan de verwachting
Sylvia
Rating: 8
Date: 09-04-2020
Snel gevonden, besteld en geleverd.
Snelle service, ook snachts
Max Koning
Rating: 10
Date: 09-04-2020
Snel en duidelijk antwoord en niet duur
Ik heb via Planviewer gevonden wat ik over mijn perceel wilde weten
Jan
Rating: 10
Date: 09-04-2020
Kwam tot de conclusie dat de inkleuring van bestemming bebouwd en agrarisch in mijn perceel via planviewer niet exact overeenkomt met hetgeen het bestemmingsrapport van de gemeente Berkelland hierover vermeld. En ik vond niet alle bebouwing(o.a. carport en schuur op mijn perceel terug terwijl dit bij mijn buren wel het geval is.
Zeer handig tekenprogramma voor je huis
Patrick
Rating: 8
Date: 09-04-2020
Makkelijk om vooral oppervlaktes zichtbaar te maken
Mijn eerdere klacht is op zeer positieve en professionele wijze afgehandeld, waarvoor hartelijk dank
Pieter
Rating: 9
Date: 09-04-2020
De foto geeft geen erfgrenzen aan. De grenzen lopen erg slordig over de daken. De 1 heeft 1/3e van het dak en de ander 2/3. Zo ook met de tuinen etc. Met deze foto kun je niets en met bijna € 10,- erg duur betaald!
Het basis bestemmingsplan wordt niet automatisch getoond.
Ffed
Rating: 6
Date: 09-04-2020
Het basis bestemmingsplan wordt niet automatisch getoond.
Uitstekende en snelle service
Luuk
Rating: 10
Date: 09-04-2020
Geleverd waarom ik heb gevraagd.
Te uitgebreid en ondoorzichtig en gebuiksonvriendelijk.
Henri
Rating: 2
Date: 09-04-2020
En daardoor geen gebruik, jammer van mijn aanbetaling.
Helpdesk zeer deskundig en behulpzaam,website onnodig ingewikkeld en onoverzichtelijk.
Paul Adriaan Jannis
Rating: 5
Date: 06-04-2020
Hi, Jullie helpdesk is feilloos en zeer goede ervaring mee.in tegen stelling tot jullie free allert site.Das een puntje van Aandacht.Het is als een webwinkel waar het winkel wagetje maar niet te vinden is.Veel te omslachtig en ingewikkeld.Dat kan veel beter. Paul.
Er is een melding
Christiaan
Rating: 4
Date: 06-04-2020
Er staat dat er een melding is bij mijn postcode maar niet wat het is.
zo blijf ik goed op de hoogte van mijn omgeving
Bart
Rating: 8
Date: 05-04-2020
Duidelijk mag zelfs nog wel wat meer info
onoverzichtelijk
Dré
Rating: 4
Date: 03-04-2020
Eén kavel bestaat uit wel 10 verschillende bladen die je dan weer op elkaar moet leggen. Ik had iets gelezen over de plaatsen van lantaarnpalen en straatmeubilair maar zie daar niets van op tekening.
super
Bill
Rating: 9
Date: 31-03-2020
is nog beter geworden dan een paar jaar geleden
Goede duidelijke informatie
André
Rating: 10
Date: 31-03-2020
Krijg duidelijke (voor-) informatie over mijn nieuwe woonadres.